Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Mihovljanski Stolnotenisači Briljirali na Europe Youth Series Osijek 2024.

Proteklog tjedna, stolnoteniski svijet je bio svjedok izvanrednih nastupa mladih talenata na prestižnom događaju “Europe Youth Series” u Osijeku 2024. Među njima su se istaknuli Matija Volf i Arien Kovačić, dva iznimno talentirana igrača iz STK Mihovljana koji su predstavljali reprezentaciju Hrvatske.

U kategoriji U-15, Matija Volf i Arien Kovačić su se suočili s jakom konkurencijom i pokazali svoje vještine i upornost na terenu. Njihov angažman na ovom natjecanju rezultirao je zapaženim postignućima.

Arien Kovačić je zauzeo izvanredno 4. mjesto u ekipnoj konkurenciji sa svojom ekipom, dok je Matija Volf ostvario odličan rezultat s osvojenim 8. mjestom također u ekipnoj konkurenciji sa svojom ekipom. Njihov trud, predanost i sportski duh su bili primjetni tijekom cijelog natjecanja.

Ovaj iznimni uspjeh Mihovljanskih stolnotenisača ne bi bio moguć bez podrške i vodstva njihovog trenera, Nino Bujan, koji je obnašao ulogu trenera člana stručnog stožera u ovoj reprezentativnoj akciji. Njegovo stručno vođenje i podrška igračima su bili ključni faktori u postizanju ovih izvanrednih rezultata.

Matija Volf i Arien Kovačić su, svojim izvedbama na Europe Youth Series u Osijeku, pokazali svoj potencijal i talent, što obećava svijetlu budućnost za stolni tenis u Mihovljanu. Nastavit ćemo pratiti njihov napredak i radovati se njihovim budućim uspjesima na stolnoteniskim terenima diljem svijeta.