Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

“Liga mladi” 2023/24

Detalje, raspored i kontakt možete preuzeti ovdje:

Poštovane stolnotenisačice i stolnotenisači, treneri i trenerice, voditelji i voditeljice ekipa te roditelji.

Pozdravljam Vas na početku treće sezone Međimurskih stolnoteniskih liga „Liga mladi“ za sezonu 2023/24. Na početku zahvaljujem svim voditeljima i predstavnicima ekipa koji su sudjelovali na radnom sastanku u Prelogu, te domaćinu GSTK Prelog i predsjedniku Krešimiru Horvatu na iznimno lijepom domaćinstvu i gostoprimstvu u njihovim prostorijama.

Za sezonu 2023/24 se prijavilo 8 ekipa. Dogovorno se igra jedna liga mladi. Igra se dvokružnim sistemom svaki sa svakim. Službeni termin je ČETVRTAK u 18:00h, te je on samo okvirna satnica s obzirom da smo na održanom sastanku dogovorili da se voditelji ekipa dogovore kad domaćin ima termin treninga, te odigraju u tome terminu. Početak je zakazan za 26.10.2023 godine.

Godište mladih je 2008-o, te od promjena u propozicijama za razliku od prošle sezone nema.

Sve informacije o ligi i promjenama pratimo na stranici od saveza www.msts.hr, dok rezultate i tablice pratimo preko platforme www.natjecanje.com.

Upozoravamo voditelje ekipa, koje u svojim sastavima imaju igrače s istim prezimenima, da u zapisnicima označe i ime ili početna slova imena, te da se pridržavaju odredaba propozicija glede termina odigravanja utakmica i dostave zapisnika. Molim također da se zapisnici ispunjavaju čitko i uredno s obzirom da se u izvornom obliku objavljuju online sa rezultatima. Preporuča se ekipama da nastupaju u dresovima iste boje. Također upozoravamo ekipe da za nastupe u ligama propozicijama nisu propisani obavezni liječnički pregledi pa preporuča da ih svaki od igrača/igračica obavi kod svojih obiteljskih liječnika, jer u protivnom IGRA NA VLASITITU ODGOVORNOST!

U ovoj sezoni donijeta je odluka izvršnog odbora da kotizacija za sve ekipe iznosi 20€ po ekipi, koju ekipe najkasnije do 31. studenog 2023. godine (virmanom ili općom uplatnicom) uplaćuju na žiro račun Međimurskog stolnoteniskog saveza Čakovec kod Erste & Steiermarkische banke broj: HR30 2402006-1100091911. Kotizacijom de se pokriti troškovi vođenja liga, dio troškova završne svečanosti i medalja za 3 prvoplasirana igrača na turnirima TOP-16 za ligu mladi te izdavanja 2 broja tiskanih biltena u kojima de biti objavljeni rasporedi za prvi, odnosno drugi dio sezone i njihove dostave klubovima, dok troškove pokala za 3 prvoplasirane ekipe u svim ligama snosi sponzor Međimurske novine.

VODITELJ „LIGA MLADI“:
Denis Tratnjak, Čakovec, Dobriše Cesarića 15, mob. 098 1738450, email: voditelj@msts.hr