26.09.2022

Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Liga mladih

Detalje, raspored i kontakt možete preuzeti ovdje:


Poštovane stolnotenisačice i stolnotenisači, treneri i trenerice, voditelji i voditeljice ekipa te roditelji.

Pozdravljam Vas na početku prve sezone Međimurskih stolnoteniskih liga „Liga mladi“ za 2022 godinu, koju ćemo ove sezone premijerno odigrati. Na početku zahvaljujem svim voditeljima koji su sudjelovali na radnom sastanku u Prelogu, te domaćinu GSTK Prelog na ustupljenom prostoru.

Za ovu sezonu se prijavilo 11 ekipa, dvije ekipe su kasnije odustale dok se naknadno još prijavila jedna ekipa, te liga broji 10 ekipa. Igra se jednokružnim sistemom svaki sa svakim. Službeni termin je ČETVRTAK u 18:00h, te je on samo okvirna satnica s obzirom da smo na održanom sastanku dogovorili da se voditelji ekipa dogovore kad domaćin ima termin treninga, te odigraju u tome terminu.

Sve informacije o ligi i promjenama pratimo na stranici od saveza www.msts.hr, dok rezultate i tablice pratimo preko platforme www.natjecanje.com.

Upozoravamo voditelje ekipa, koje u svojim sastavima imaju igrače s istim prezimenima, da u zapisnicima označe i ime ili početna slova imena, te da se pridržavaju odredaba propozicija glede termina odigravanja utakmica i dostave zapisnika. Molim također da se zapisnici ispunjavaju čitko i uredno s obzirom da se u izvornom obliku objavljuju online sa rezultatima. Preporuča se ekipama da nastupaju u dresovima iste boje. Također upozoravamo ekipe da za nastupe u ligama propozicijama nisu propisani obavezni liječnički pregledi pa preporuča da ih svaki od igrača/igračica obavi kod svojih obiteljskih liječnika, jer u protivnom IGRA NA VLASITITU ODGOVORNOST!

VODITELJ „LIGA MLADIH“:
Denis Tratnjak, Čakovec, Dobriše Cesarića 15, mob. 098 1738450, email: voditelj@msts.hr