Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

11. kolo Međimurskih liga 2023/24 i Liga mladi

Pozdravljam Vas nakon odigranog jedanaestog kola sezone 2023/24 Međimurskih liga „Međimurske novine”.

Djelomično uspješno je odigrano 11. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“ u svim ligama,  ovo kolo su odgođene 2 utakmice u istoj ligi, dok su čak 4 utakmice također odigrane van redovnog termina za predaju zapisnika, a prije pisanja ovog izvještaja. U ovome kolu domaćini bili bolji, te je u 28 odigranih utakmica domaćin bio bolji u njih 14, dok je 9 utakmica završilo pobjedom gostiju, a neriješeno su završile 5 utakmice, te su 2 utakmice odgođene. Odigrane su i sve zaostale utakmice prošlog kola.

Krenula je i “Liga mladi” ovaj tjedan sa objavom osmog kola nastavka.

Podsjetnik je da se odgođene utakmice moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice, a u protivnom odluku o utakmici donosi liga odbor.

Podsjetnik također na Članak 4 da se prijava igrača u ekipu može izvršiti do 31.Prosinca 2023 godine, te je taj termin prošao i igrači se više ne mogu prijaviti u ekipe, dok je za ‘Liga mladi’ dopuštena prijava cijele sezone.

Ovo kolo smo se popravili što se tiče pisanja i popunjavanja zapisnika. Želio bih istaknuti važnost ispunjavanja zapisnika u X. Međimurskoj ligi “Međimurske Novine”, uključujući naziv odigranog kola, a također primjećujemo i zapisnike bez naziva ekipe. Molimo vas da prilikom ispunjavanja zapisnika navedete inicijale igrača, posebno ako u ekipama postoje igrači s istim prezimenom. Također, željeli bismo zamoliti voditelje ekipa da budu tolerantni prilikom dogovaranja termina za utakmice, kako službenog termina u subotu, tako i rezervnih termina. Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.