Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

10. kolo Međimurskih liga 2023/24 i Liga mladi

Pozdravljam Vas nakon odigranog prvog kola proljetnog nastavka, tj. desetog kola sezone 2023/24 Međimurskih liga „Međimurske novine”.

Djelomično uspješno je odigrano je i 10. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“ u svim ligama,  ovo kolo su odgođene 3 utakmice u istoj ligi, dok su 2 utakmice također odigrane van redovnog termina za predaju zapisnika, a prije pisanja ovog izvještaja. U ovome kolu domaćini bili bolji, te je u 27 odigranih utakmica domaćin bio bolji u njih 13, dok je 11 utakmica završilo pobjedom gostiju, a neriješeno su završile 3 utakmice, te su 3 utakmice odgođene.

Krenula je i “Liga mladi” ovaj tjedan, dok prve rezultate objavljujemo u sljedećem izvještaju.

Prije prvenstva su odigrana i dva kola kupa, tj. osmina finala i četvrtfinalne utakmice, te i njihove rezultate donosimo. Parovi polufinala su STK Hodošan 1 na domaćem terenu protiv STK Putjane Restart i STK ZEN-Šenkovec na domaćem terenu protiv ekipe STK Putjane Pinky-S.

Podsjetnik je samo da po propozicijama se odgođene utakmice moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice, a u protivnom odluku o utakmici donosi liga odbor.

Podsjetnik također na Članak 4 da se prijava igrača u ekipu može izvršiti do 31.Prosinca 2023 godine, te je taj termin prošao i igrači se više ne mogu prijaviti u ekipe, dok je za ‘Liga mladi’ dopuštena prijava cijele sezone.

Skrenuo bih pozornost i dalje kod popunjavanja zapisnika, da X. Međimurska liga „Međimurske Novine“, te upišete i koje kolo je odigrano, a ima i zapisnika bez upisanog naziva ekipe. Kod popunjavanja zapisnika upišite i inicijale igrača, jer u ekipama ima igrača sa istim prezimenom.

Također molim i voditelje ekipa na toleranciju kod dogovaranja termina za igranje, što službenog termina u subotu, te i zamjenskog prijavljenog termina za igranje.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.