Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

12. kolo Međimurskih liga “Međimurske Novine”

Pozdravljam Vas nakon odigranog dvanaestog kola sezone 2022/23 Međimurskih liga „Međimurske novine.

12. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“ je iza nas. Ovo kolo domaći teren je bio velika prednost u odigranim utakmicama.27 je odigranih utakmica, te je u njih 18 domaćin je bio bolji, 2 utakmice su završile neriješeno, dok su u samo 9 susreta gostujuće ekipe uzele bodove. Tri utakmice su odgođene zbog bolesti igrača, te nedostupnosti dvorane. Podsjećam opet da po propozicijama odgođene utakmice se moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice, dok su u šestoj ligi  na rasporedu posljednja dva kola, te u njima nije moguće odgoditi utakmicu, zbog poretka i razigravanja za pozicije u šestoj ligi.

Skrenuo bih pozornost na popunjavanje zapisnika, da se kod popunjavanja zapisnika  upiše koja se liga igra, npr. X. Međimurska liga „Međimurske Novine“, te se na kraju obavezno provjeri da li su svi setovi upisani. Desilo se da su pojedini pojedinačni susreti završili neriješeno ili samo sa dva dobivena seta. Kolo koje je odigrano upisuje u gornji desni kut, a šlampavo su i upisani nazivi ekipe koja igra susret. Bitno je i kod zapisnika upisati inicijale igrača koji je igrao, da u ekipi koja ima igrača sa istim prezimenom nije potrebno naknadno provjeravati tko je igrao.

Molim i voditelje ekipa na toleranciju kod dogovaranja termina za igranje, što službenog termina u subotu, te zamjenskog prijavljenog termina za igranje.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.

VODITELJ LIGA
Denis Tratnjak