Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

17. kolo Međimurskih liga 2023/24 i Liga mladi

Pozdravljam Vas nakon odigranog sedamnaestog, predposljednjeg kola sezone 2023/24 Međimurskih liga „Međimurske novine.

U proteklom 17. kolu Međimurskih liga “Međimurske novine”, bilježimo djelomičan uspjeh s nekoliko zanimljivih događaja.

Dvije utakmice su odigrane izvan redovnog termina za predaju zapisnika, a prije nego što je ovaj izvještaj napisan, dok nasreću nema odgoda. Domaće ekipe bile su bolje u ovom kolu, pobijedivši u 20 od 32 odigrane utakmica. Gosti su pobijedili u 9 susreta, dok su 3 susreta završilo neriješenim rezultatom. Odigrano je treće, tj. sedamnaesto kolo šeste lige za razigravanja također.

U međuvremenu, “Liga mladi” je preko praznika odigrala skoro sve utakmice do kraja, te se još jedna zaostala igra drugi tjedan. Nakon te utakmice objavit ću i propozicije za TOP 16 ‘Liga mladi’ kao i datum i mjesto odigravanja.

Odigrano je i polufinale kupa, u kojem su prošli u finale ekipe STK Hodošan 1 i STK ZEN-Šenkovec 2.

Također su odigrani i top 12/16 turniri za sve lige, te čestitamo najboljima.

Nakon toga nam slijede posljednja dva kola. Moram istaknuti da u POSLJEDNJA DVA KOLA NEMA ODGODE UTAKMICA !,  tako da utakmice dogovorite na vrijeme, te predate zapisnik na vrijeme, kako bi se održala regularnost natjecanja.

Za ‘Liga mladi’ dopuštena je prijava cijele sezone, ali do 12 igrača u ekipi.

Za zapisnike pišem ista upozorenja cijele sezone pa ovaj put će ona izostati.

Molim za posljednje kolo da mi pošaljete slike ekipa koje su završile na jednom od prva tri mjesta kako bih imao za objavu. Hvala.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno POŠALJU SLIKE SVOJIH EKIPA ILI SVOJIH NAJBOLJIH POJEDINACA koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.