Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

11. kolo Međimurskih liga “Međimurske Novine”

Pozdravljam Vas nakon odigranog jedanaestog kola sezone 2022/23 Međimurskih liga „Međimurske novine.

Odigrano je 11. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“. Ovo kolo domaći teren je bio samo za jednu utakmicu uspješniji nego gostujući. Od 27 odigranih utakmica domaćin je bio bolji u njih 13, 2 utakmice su završile neriješeno, a u 12 susreta gostujuće ekipe su uzele bodove. Čak PET utakmica je zbog bolesti igrača, te nedostupnosti dvorane odgođeno. Podsjećam opet da po propozicijama odgođene utakmice se moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice.

Skrenuo bih pozornost na popunjavanje zapisnika, da se kod popunjavanja zapisnika  upiše koja se liga igra, npr. X. Međimurska liga „Međimurske Novine“, te se na kraju obavezno provjeri da li su svi setovi upisani. Desilo se da su pojedini pojedinačni susreti završili neriješeno ili samo sa dva dobivena seta. Kolo koje je odigrano upisuje u gornji desni kut, a šlampavo su i upisani nazivi ekipe koja igra susret. Bitno je i kod zapisnika upisati inicijale igrača koji je igrao, da u ekipi koja ima igrača sa istim prezimenom nije potrebno naknadno provjeravati tko je igrao.

Molim i voditelje ekipa na toleranciju kod dogovaranja termina za igranje, što službenog termina u subotu, te zamjenskog prijavljenog termina za igranje.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.

Voditelj liga,

Denis Tratnjak