Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

13. kolo Međimurskih liga “Međimurske Novine”

Pozdravljam Vas nakon odigranog trinaestog kola sezone 2022/23 Međimurskih liga „Međimurske novine.

Iza nas je 13. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“. Ovo kolo domaći teren je bio nije opravdao prednost i pobjedu, te su gosti bili uspješniji. Broj utakmica odigranih je 31, te je u njih 16 pobjedu odnio gost, 5 utakmica je završilo neriješeno, dok su u samo 10 susreta bodovi ostali na domaćem terenu. Jedna utakmica je odgođena zbog bolesti igrača. Po propozicijama odgođene utakmice se moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice, moram podsjetiti, dok su u šestoj ligi  na rasporedu posljednje kolo, te nije moguće odgoditi utakmicu, zbog poretka i razigravanja za pozicije u šestoj ligi. Svi zapisnici moraju biti poslani zaključno do SRIJEDE 8.3.2013 do 12:00h, kako bih mogao svim voditeljima poslati raspored za razigravanje za dalje.

Pohvalio bih sve koji su uvažili moje sugestije kod popunjavanja zapisnika, te su sada uredniji i popunjeni po uputama, koje su da se upiše koja se liga igra, npr. X. Međimurska liga „Međimurske Novine“, koje je trenutno kolo, da se obavezno provjere da li su svi setovi upisani, jer se igra na tri dobivena seta. Također su upisana i puna imena ekipa koje igraju. Bitno je i kod zapisnika upisati inicijale igrača koji je igrao, da u ekipi koja ima igrača sa istim prezimenom nije potrebno naknadno provjeravati tko je igrao.

Molim i voditelje ekipa na toleranciju kod dogovaranja termina za igranje, što službenog termina u subotu, te zamjenskog prijavljenog termina za igranje.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.

VODITELJ LIGA
Denis Tratnjak