Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Svečano proglašenje najboljih sportaša i ekipa Grada Čakovca za 2023. godinu!

Zajednica sportova Grada Čakovca ponosno je predstavila dobitnike priznanja za proteklu sportsku sezonu na svečanosti održanoj u čakovečkom Centru za kulturu. Ove godine, brojni sportaši, klubovi i sportski entuzijasti okupili su se kako bi zajedno proslavili iznimne sportske uspjehe i doprinos lokalnoj sportskoj sceni.

Među nagrađenima su i naši sjajni predstavnici iz svijeta stolnog tenisa, koji su svojim postignućima osvojili srca navijača diljem Međimurja. 🏓

Posebna priznanja osvojili su Rino Megla (STK Putjane) za osvojeno 1. mjesto na Svjetskom prvenstvu za oboljele od Parkinsonove bolesti, te Nikola Mikac (STK Mihovljan) za osvojeno 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu u racketlonu u kategoriji seniori +40. Racketlon je sport koji kombinira četiri različite rekreativne igre: tenis, stolni tenis, badminton i squash. Ovaj sport testira vještine i izdržljivost igrača u svakoj od ovih disciplina. Natjecatelji se nadmeću u svakoj disciplini, a pobjednik je onaj koji osvoji najviše bodova na kraju sve četiri igre.

Uz individualne uspjehe, pohvalili smo i najbolje ekipe i momčadi, kao i perspektivne mlade sportaše koji su obećavajućim rezultatima zaslužili priznanje “Anto Dragić”.

Posebno priznanje zaslužili su i Arien Kovačić i Matija Volf iz Stolnoteniskog kluba Mihovljan, čiji su izvanredni talenti obogatili stolnotenisku scenu Međimurja.

Čestitamo svim nagrađenima na iznimnim uspjesima i neizmjernom trudu koji su uložili kako bi unaprijedili lokalnu sportsku zajednicu! 💪