Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

SUPERLIGA vikend 3 kolo i zaostala tekma

U subotu u prijepodnevnim satima odigrana je druga utakmica trećeg kola između MSTC Čakovec i STK Split iz Splita.
U zanimljivoj utakmici ipak kvalitetniji gosti su odnjeli bodove uz rezultat 3-0. U prvoj partiji Filip Godina je doživio poraz od Dominika Zeljka, mišljenja smo i prelako.
Druga partija ponudila je meč između Matije Barića i Vedrana Bakača. U pet setova vidjeli smo pregršt lijepih izmjena, iznenadnih preokreta rezultata, te na kraju i pripetavanje u petom setu.
Sretniji je bio Vedran Bakač kojem je rub stola donio pobjedu 14-12 u petom setu.
Treća partija je bila između Filipa Panića i Kašić Nikole. Filip je opet bio u borbi protiv “materijalista”, tj. igrača koji igra gumom sa obrnutim pipcima, te se dosta mučio i na kraju je morao priznati poraz u tri seta od Nikole Kašića
Godina Filip – Zeljko Dominik 0:3 (-3,-2,-7)
Barić Matija – Bakač Vedran 2:3 (9,-5,9,-7,-12)
Panić Filip – Kašić Nikola 0:3 (-7,-5,-9)

U popodnevnim satima stigla je u goste ekipa STŠK Dugo Selo, u odgođenoj utakmici drugog kola.
Stigle su i prve podjedinačne pobjede ove sezone u Superligi za ekipu MSTC Čakovec, međutim punog pljena se vraćaju gosti u Dugo Selo.
Susret je otvorio pobjedom Matija Barić protiv Luke Zlatkov-a. Opet borba u pet setova, međutim popodne je peti set otišao na stranu Barića.
Drugu partiju je igrao Filip Panić protiv Luke Martineka. Iskusniji Martinek je glatko dobio i Filip nije imao previše šansi.
U treću partiju ušao je Filip Godina protiv Mislava Martineka. Motiviran rezultatom osvaja prva dva seta, međutim druga dva odlaze na stranu Martineka. U petom setu Godina je koncentriranom igrom i poen po poen došao do pripetavanja te je ostvario svoju prvu pobjedu sa 12-10.
Četvrta partija ponudila je ogled između Barić Matije i Luke Martineka. Prvi set je otišao na stranu Barića dok sljedeća tri su otišla na stranu Martineka te je rezultat bio poravnan 2-2.
Posljednja parija između Panić Filipa i Zlatkov Luke bila je jednosmjerna ulica za goste, te je bez izgubljenog seta otišla na stranu gosta.

BARIĆ Matija – ZLATKOV Luka 3:2 (-6,3,10,-9,8)
PANIĆ Filip – MARTINEK Luka 0:3 (-5,-2,-1)
GODINA Filip – MARTINEK Mislav 3:2 (9,7,-6,-8,10)
BARIĆ Matija – MARTINEK Luka 1:3 (8,-5,-8,-8)
PANIĆ Filip – ZLATKOV Luka 0:3 (-5,-2,-5)