Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Hrvatske lige 5.kolo

Nakon što su prošlo kolo u prvoj ligi naši klubovi gostovali u Slavoniji, ovaj vikend u HEP Superligi Slavonci dolaze u Čakovec.

Prve bodove ekipa MSTC Čakovec će ovaj vikend tražiti prvo u subotu u 17:00h u dvorani III. Osnovne Škole protiv ekipe STK VODOVOD iz Osijeka, ekipu koja trenutno drži treću poziciju uz 4 pobjede i 3 poraza u prvenstvu.

U nedjelju prijepodne u 11:00h dolazi ekipa STK CIBALIA iz Vinkovca, koji su trenutno samo sa jednom pobjedom u ligi i tu je velika šansa za prvu pobjedu Čakovčanaca.

1.HL žene istok

Neporažena ekipa STK MLADOST iz Petrinje dolazi na derbi susret u Hodošan. Hodošanke drže trenutno prvo mjesto ali uz utakmicu više od ekipe Mladosti. Susret se igra u subotu u 17:00h u Dvorana OŠ Hodošan.

Cure iz STK ŠENKOVEC ujutro su u gostima kod ekipe STK PITOMAČA,a popodne su u gostima kod ekipa STK BJELOVAR 2, dok ekipa STK MIHOVLJAN također igra sa istim ekipama

samo su ujutro kod ekipe STK BJELOVAR 2, dok su popodne su u gostima kod ekipa STK PITOMAČA. Derbi je utakmica između Šenkovca i Bjelovara 2 koji imaju po 3 pobjede i 2 poraza, te ekipe Mihovljana i Pitomače koji su skupile samo 1 pobjedu do sada.

1.HL muški istok

Naše ekipe ovaj vikend su domaćini te im u goste dolaze ekipe STK ŽELJEZNIČAR Varaždin koja trenutno drži posljednje mjesto bez pobjede i ekipa STK VISIA Trnovec Bartolomečki koja je u sredini tablice sa tri pobjede i tri poraza.

U Mihovljanu je u jutarnjem terminu u Športskom domu Mihovljanu u 11:00h se sastaju sa STK Visiom, dok popodne im dolazi STK Željezničar. Očekujemo da se pobjedama zdrže na vrhu tablice.

U dvorani Putjane, prijepodne u gostima je ekipa STK Željezničar, dok popodne u derbiju sredine tablice dolazi ekipa STK VISIA. Pobjedama bi se Putjančari pomaknuli više sredini tablice. Sretno dečki!