Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

9. kolo Međimurskih liga 2023/24 i Liga mladi

Pozdravljam Vas nakon odigranog devetog kola sezone 2023/24 Međimurskih liga „Međimurske novine”.

Djelomično uspješno je odigrano je i 9. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“ u svim ligama,  ovo kolo su odgođene 3 utakmice, ali su odigrane i zaostale utakmice u roku odgode, te su i četiri utakmice odigrane nakon termina, a prije pisanja ovog izvještaja, te je još jedna utakmica 8. Kola ostala neodigrana. U ovome kolu domaćini bili bolji, te je u 27 odigranih utakmica domaćin bio bolji u njih 15, dok je 10 utakmica završilo pobjedom gostiju, a neriješeno su završile 2 utakmice, te su 3 utakmice odgođene. Odigrane su i četiri zaostalih utakmica.

Odigrano je i posljednje jesensko kolo  “Liga mladi”, u kojoj je ekipa Goričana osvojila jesenski naslov.

Kako ima još 4 zaostale utakmice, te utakmice je potrebno odigrati do 31.12.2023 godine, u protivnom će o njima odlučivati Liga odbor.

Jesenski prvaci su u prvoj ligi ZEN-Šenkovec, u drugoj ligi će se prvak znati nakon odigrane zaostale utakmice dok je trenutno Zasadbreg na prvome mjestu, u trećoj ligi je to ekipa Lopatinec 2, u četvrtoj ligi je Goričan 3, u petoj je to Lopatinec 3, dok u šestim ligama su na vrhu ekipe STK Pribislavec i STK Donji Kraljevec 1.

Nastavak prvenstva je 10.2.2024 godine sa 10im kolom,a kod ‘Lige mladi’ je to osmo kolo.

Podsjetnik je samo da po propozicijama se odgođene utakmice moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice, a u protivnom odluku o utakmici donosi liga odbor.

Podsjetnik također na Članak 4 da se prijava igrača u ekipu može izvršiti do 31.Prosinca 2023 godine, te se prijave nakon toga termina neće uvažavati, pa apeliram na ekipe da potraže i zamjenu i alternativu ako imate 4 igrača u ekipi, a već je pola ekipe ozlijeđeno kako mi se znate žaliti na prilikom odgoda utakmica.

Hvala svima što su slali zapisnike ovaj jesenski dio sezone te želim svima sve najbolje povodom nadolazećih Božićno Novogodišnjih blagdana.