Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

6. Međimurska liga – razigravanje

  1. Međimurska liga – razigravanje

Na početku pohvala za sve šestoligaše koji su završili i prije roka za igranje koji je u utorak glavni dio igranja lige, te se natjecanje dalje nastavlja kroz razigravanje za 1-4 mjesto, 5-8 mjesto te 9-13 mjesto.
Kreiran je raspored i već naredni vikend se igra 15 kolo kao i u svim ostalim ligama. Po propozicijama prva dva mjesta iz šestih liga vode u petu ligu, dok ukoliko dođe do odustajanja ili povećanja broja ekipa sljedeće sezone svako mjesto je bitno za popunjavanje novih liga.
Bodovi iz međusobnih susreta ekipa u istoj skupni se prenose dalje u razigravanje, te ekipe iz iste skupine ne igraju međusobno u razigravanju.
1-4 mjesto su izborile ekipe A1 – STK Pribislavec, A2 – Mala Subotica 2, B1 – STK Donji Kraljevec 1 i B2 – STK Pribislavec 2022.
STK Pribislavec 2022 ima isti broj bodova ali bolji omjer u međusobnom susretu od ekipe Dragoslavec Breg 2, te se oni bore za plasman od prvog do četvrtog mjesta.
5-8 mjesto su izborile ekipe A3 – Šenkovec 6, A4 – Zasadbreg 2, B3 – Dragoslavec Breg 2 i B4 – GSTK Prelog 3.
9-13 mjesto su izborile ekipe A5 1 – Goričan 4, A6 3- STK Putjane 6, B5 2 – STK Zasadbreg 3, B6 4- Udruga OKUS Knezovec i B7 5- Nedelišće 3.
U rasporedu za 9-13 mjesto nije greška da ekipa Goričan 4 u 15 i 17 kolu igraju dvije utakmice, dok ekipa Putjane 6 u 16 i 18 kolu također igra dvije utakmice. Razlog tome je odustajanje ekipe u A skupini, te je potrebno još odigrati sa ekipom Nedelišće 3 međusobne utakmice.
Kako su to mlade ekipe Goričana i Putjana imajte razumjevanja kod dogovora utakmice, one ne moraju biti isti dan, te je moguće ih odigrati i dogovorno sa protivnicima te sa voditeljem.
Za sva pitanja i savjete stojim na raspolaganju.

Voditelj Međimurskih liga
Denis Tratnjak