Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

6. KUP GRADA ČAKOVCA

ORGANIZATOR turnira je Stolnoteniski klub Putjane Čakovec pod pokroviteljstvom Grada Čakovca

MJESTO I VRIJEME – Turnir će se održati u subotu 20. svibnja 2023. godine s početkom u 10.00 sati u sportskoj dvorani II. Osnovne škole Čakovec, Jug (Trg Ivana Pavla II.1)

KATEGORIJE
A) Seniori – rođeni 1983. godine i mlađi
B) Mlađi veterani – rođeni 1973 – 1982. godine
C) Stariji veterani – rođeni 1963. – 1972. godine
D) Najstariji veterani – rođeni 1962. godine i stariji
E) Žene – rođene 1983. godine i mlađe
F) Žene – rođene 1982. godine i starije
G) Parovi
I) Utješni turnir za sve kategorijePočetak natjecanja u kategorijama A i B je u 10.00, a u kategorijama C, D, E i F u 11.30 sati

PROPOZICIJE
Kup Grada Čakovca je otvoreni međunarodni turnir u stolnom tenisu na kojemu pravo nastupa imaju svi uredno prijavljeni igrači (registrirani i neregistrirani). Veterani prema vlastitom izboru mogu igrati mlađu starosnu kategoriju, a nastup je dozvoljen samo u jednoj kategoriji.
U pojedinačnom dijelu natjecanja natjecatelji će biti razvrstani po skupinama gdje se sastaju svatko sa svakim. Prvo i drugo plasirani iz svake skupine nastavljaju natjecanje klasičnim k.o. sustavom, dok treće i četvrto plasirani igraju utješni turnir, također k.o. sustavom.

Ukoliko se za određenu kategoriju prijavi manje od 4 natjecatelja, ta se kategorija neće održati a natjecatelji će se ždrijebati u mlađoj kategoriji.
Organizator će odrediti nositelje prema slijedećim kriterijima:

-rang lista HSTS-a

-osobna procjena vrhovnoga suca – Goran Balić

-rezultati 5. KUP-a grada Čakovca
Svi susreti će se igrati na 3 dobivena seta, a turnir će se igrati prema odredbama
Pravilnika o sustavu natjecanja i Pravilnika o organizaciji natjecanja HSTS-a.
U kategoriji parova mogu nastupati svi igrači i igračice prijavljeni za pojedinačne kategorije, a za parove se plaća prijavnina 3 eura po paru. Parovi će se igrati k.o. sustavom, a nositelje će odrediti vrhovni sudac.
Igrači nastupaju na vlastitu odgovornost pa se stoga preporuča da naprave liječnički pregled. Pojedinačne kategorije za koje se prijavi manje od 4 natjecatelja neće se igrati, a prijavljeni će se prebacivati u neposredno mlađe kategorije.

PRIJAVE
Prijave se primaju do srijede 17. svibnja 2023. godine do 14.00 sati, a ždrijeb i satnica će biti objavljeni na www.msts.hr 18. svibanja 2023. godine, najkasnije do 14.00 sati.
Prijave (ime i prezime, godina rođenja, kategorija) se šalju na
e-mail: voditelj@msts.hr  ili na mobitel/viber broj: 098/1738450 (Denis Tratnjak).
Prijavnina je 15,00 eura i plaća se organizatoru pred početak turnira. Prijavnina uključuje topli obrok i poklon iznenađenja za sve sudionike.

NAGRADE
Organizator će 4 najbolje plasirana igrača/igračica u svakoj pojedinačnoj kategoriji nagraditi peharima, a 4 najuspješnija para medaljama. Pobjednici utješnih turnira će biti nagrađeni zlatnim medaljama.

Pobjednici pojedinačnih kategorija u muškoj konkurenciji  bore se za osvajanje velikog prijelaznog pokala – KUP GRADA ČAKOVCA.

Organizacijski odbor