Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Bilten broj 8 sezona 2022/23

Poštovane stolnotenisačice i stolnotenisači,

Pozdravljamo vas na završetku 27. sezone Međimurskih stolnoteniskih liga za 2022/2023., od obnove Međimurskoga stolnoteniskog saveza 1996. godine, koju se po deveti put uzastopno igra pod imenom sponzora, Međimurskih novina.

Iako još službeno traje COVID-19 pandemija, mjere su izrazito blage, te smo bez velike količine odgoda kao prošle sezone, te skoro pa sve utakmice u regularnom terminu, uspjeli završiti sezonu. Na ovome vam upućujem svima jedno veliko H V A L A, koji ste odigrali, dogovarali sve utakmice te priveli prvenstvo kraju.

Ovu sezonu je odigralo ukupno 65 ekipa, od kojih je jedna na polovini sezone odustala od natjecanja.

Odigrana je prva cijela sezona dvokružnim sistemom MSTS „Liga mladi“ „Međimurske Novine“ sa 14 ekipa koje su bile podijeljene u A i B skupine.

Turniri top-12 održani su u 7 dvorana, posebno za svaku ligu, te čestitamo najboljima i zahvaljujemo organizatorima na održavanju istih.

Ove sezone vraćen je termin u prvome mjesecu koji prošle godine nije to bio zbog pandemije, te su odigrana u siječnju u dvorani II. Osnovne Škole Čakovec i prvenstva Međimurja u seniorskim, veteranskim i mlađim kategorijama, te apsolutnoj kategoriji u igri parova. Najboljima još jednom čestitamo.

Turnir Djeda Božićnjaka je ove godine održan u organizaciji KOS-Kotoribe uz puno radosti klinaca, te najboljima također čestitamo, dok se drugi turnir Kadetskih kategorija u Prelogu održava 3.lipnja u dvorani osnovne škole u Prelog u organizaciji GSTK Prelog.

Završna svečanost i podjela pokala održat će se 6.svibnja u subotu u Domu Kulture u Gornjem Mihaljevcu u organizaciji ekipe Dragoslavec Breg sa početkom u 17:00 sati.

Na kraju informacija da je poredak ekipa s jednakim brojem bodova na temelju čl. 5. Propozicija određen na temelju rezultata njihovih međusobnih susreta.

Pozdrav do slijedeće sezone.

Voditelj liga