Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

12. kolo Međimurskih liga 2023/24 i Liga mladi

Pozdravljam Vas nakon odigranog dvanaestog kola sezone 2023/24 Međimurskih liga „Međimurske novine”.

U proteklom 12. kolu Međimurskih liga “Međimurske novine”, bilježimo djelomičan uspjeh s nekoliko zanimljivih događaja. Četiri utakmice su odgođene, dok su tri utakmice odigrane izvan redovnog termina za predaju zapisnika, a prije nego što je ovaj izvještaj napisan. Domaće ekipe dominirale su u ovom kolu, pobjedivši u 12 od 27 odigranih utakmica. Gosti su pobijedili u 10 susreta, dok je pet susreta završilo neriješenim rezultatom. Također, četiri utakmice su odgođene. Svi zaostali susreti iz prethodnog kola su također odigrani.

U međuvremenu, “Liga mladi” je započela s devetim kolom ovog tjedna.

Napominjemo da odgođene utakmice trebaju biti odigrane najkasnije 14 dana od datuma odgode, inače će odluku o tim susretima donijeti Liga odbor.

Još dva kola nas dijeli do razigravanja u šestim ligama, pa je svaki bod za mjesta u razigravanju bitan. Također NEMA ODGODA TE JE POTREBNO DO 14 KOLA ZAVRŠITI SVE UTAKMICE kako bi mogao organizirati raspored razigravanja.

Podsjetnik također na Članak 4 da se prijava igrača u ekipu može izvršiti do 31.Prosinca 2023 godine, te je taj termin prošao, dok je za ‘Liga mladi’ dopuštena prijava cijele sezone.

Ovog kola primijetili smo poboljšanje u načinu popunjavanja zapisnika, što je iznimno važno za praćenje Međimurskih lige “Međimurske Novine”. Međutim, primjećujemo da u neki zapisnicima nedostaju nazivi odigranog kola, a neki čak nemaju ni ime ekipe. Stoga vas ljubazno molimo da, prilikom popunjavanja zapisnika, budete pažljivi i navedete sve potrebne informacije. Također, molimo vas da dodate inicijale igrača, posebno ako u ekipama postoje igrači s istim prezimenom, kako bismo izbjegli nesporazume tko je odigrao susret. Nadalje, zamolili bismo voditelje ekipa da budu otvoreni za dogovaranje termina utakmica, kako za službeni termin u subotu, te ekipe koje igraju u službenom terminu, tako i za rezervne termine. Vaša tolerancija je od važnosti za regularnost i odvijanje natjecanja.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.