Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

STK Mihovljan u SUPERLIGI

MSTC Čakovec je prošle sezone izborio nastup u najvišem natjecanju, a nakon njih i godina pauze u Superligu se vratio i STK Mihovljan. Iako završili tek treći u prvenstvu, spletom sretnih okolnosti i odustajanja ekipa više rangiranih od njih, iskoristili su pravo nastupa u najvišem stupnju natjecanja, tj. Superligi. Ovo je prilika za mlade igrače iz Mihovljana za skupljanje superligaškog iskustva i igranja na najvišoj razini.

Ove subote u jutarnjem terminu u velikoj dvorani Arene Varaždin krenuli su i prvo kolo gostovali kod susjeda u Varaždinu kod ekipe Starr-a. Prvi nastup i poraz rezultatom 3:1.

Iskusni Ređep Ronald je u prvome susretu bio bolji od premijernog nastupa Strbat Matije rezultatom 3:1. U drugome susretu rezultat je izjednačio Nino Bujan koji je kroz pet setova svladao Znika Petra. U trećem susretu je debitirao Vresk Noa i nažalost morao priznati poraz boljem i sa supeligaškim iskustvom Vidaček Marku. U četvrtom susretu pobjedu domaćinu je donio Ređep Ronald koji je svladao u tri seta Bujan Nino.

REĐEP Ronald – STRBAT Matija 3:0 (7,4,5)
ZNIKA Petar – BUJAN Nino 2:3 (-10, 8,-11, 5,-4)
VIDAČEK Marko – VRESK Noa 3:0 (3,7,5)
REĐEP Ronald – BUJAN Nino 3:0 (10,5,7)

STK STARR Varaždin – STK MIHOVLJAN Mihovljan 3:1

foto: facebook STK Mihovljan