Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Sezona 2022/23 Međimurskih liga “Međimurske novine” i bilten

Poštovane stolnotenisačice i stolnotenisači,
Pozdravljamo vas na početku 27. sezone Međimurskih stolnoteniskih liga za 2022/2023., od obnove Međimurskoga stolnoteniskog saveza 1996. godine, koju ćemo po deveti put uzastopno igrati pod imenom sponzora, Međimurskih novina. Nakon debitantske prve sezone, sa iskustvom više krećemo u novu sezonu.

Ove sezone do isteka roka za prijave zaprimio sam prijave od ukupno 65 ekipe za Međimursku ligu, te od toga su dvije nove ekipe dok su četiri ekipe odustale ili se pripojile drugoj ekipi za razliku od prethodne sezone. Zaprimljeno je i 13 prijava za Ligu mladih za ovu sezonu, što je povećanje od tri ekipe za razliku od prošle pokrenute polusezone, te će se
nakon sastanka sa voditeljima formirati i Lige mladih.

Na osnovu plasmana prošle sezone te odluke izvršnog odbora ove sezone prva liga broji 10 ekipa, druga liga broji 10 ekipa, treća liga broji 10 ekipa, četvrta liga broji 10 ekipa, peta liga broji 10 ekipa, dok su ostatak od 15 ekipa podijeljene u dvije šeste ligi, te jedna liga broji 8 ekipa, a druga 7 ekipa. Sve lige će se igrati dvostrukim bod sustavom, dok će se u šestoj ligi nakon završetka odigrati još razigravanje za finalni plasman ekipa od prvog do petnaestog mjesta. Od ekipa se kao i u prošloj sezoni tražilo da u prijavama naznače rezervne termine, kako bi se olakšalo dogovaranje utakmica van službenoga i važećega, u subotu u 17:00 sati, kao i marku loptica da se ekipe eventualno mogu prethodno pripremiti na loptice kakve koristi protivnik.

U ovoj sezoni donijeta je odluka izvršnog odbora da kotizacija za sve ekipe iznosi 300kn po ekipi, te je ona ista i za novo prijavljene ekipe u iznosu od 300kn, koju ekipe najkasnije do 31. listopada 2022. godine (virmanom ili općom uplatnicom) uplaćuju na žiro račun Međimurskog stolnoteniskog saveza Čakovec kod Erste & Steiermarkische banke
broj: HR30 2402006-1100091911. Kotizacijom će se pokriti troškovi vođenja liga, dio troškova završne svečanosti i medalja za 3 prvoplasirana igrača na turnirima TOP-12 za svaku ligu te izdavanja 2 broja tiskanih biltena u kojima će biti objavljeni rasporedi za prvi, odnosno drugi dio sezone i njihove dostave klubovima, dok troškove pokala za 3 prvoplasirane ekipe u svim ligama snosi sponzor Međimurske novine.

Svi brojevi biltena i rezultati i u ovoj će se sezoni objavljivati na stranici Međimurskoga stolnoteniskog saveza http://www.msts.hr i zainteresiranim medijima, te pratiti preko platforme www.natjecanje.com.

Zapisnike za odigravanje utakmica možete i nadalje, po cijeni od 20,00 kn po bloku, nabaviti kod voditelja liga.
Molimo ekipe da voditelju liga na adresu voditelj@msts.hr dostavljaju fotografije svojih ekipa i igrača za objavljivanje u tisku i medijima.

Upozoravam ekipe, koje u svojim sastavima imaju igrače s istim prezimenima, da u zapisnicima označe i ime ili početna slova imena te da se pridržavaju odredaba propozicija glede termina odigravanja utakmica i dostave zapisnika. Također preporuča ekipama da nastupaju u dresovima iste boje.

Također upozoravamo ekipe da za nastupe u ligama propozicijama nisu propisani obavezni liječnički pregledi pa preporuča da ih svaki od igrača/igračica obavi kod svojih obiteljskih liječnika, jer u protivnom IGRA NA VLASITITU ODGOVORNOST!

VODITELJ ŽUPANIJSKIH LIGA:
DENIS TRATNJAK,
Čakovec, Dobriše Cesarića 15
mob. 098/1738450
email: voditelj@msts.hr

Bilten broj 1 sezona 2022/23