Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Najava superliga 9.kolo i 1.HL 11.kolo

Najava superliga 9.kolo i 1.HL 11.kolo

U petak 18.3.2022 zaostalu utakmicu 8.kola i u Međimurskom derbiju u Sportkom parku “Gorčica” uŠenkovcu odigrale su cure iz STK Šenkovec i STK Hodošan.

U prvom susretu ove sezone cure iz Hodošane su bile bolje, te su isto to ponovile i u Šenkovcu.

U prvome susretu Novak Marta je svladala Borodar Mihaelu i to lakše od očekivanog u tri seta. Drugi susret su igrale Trupković Maja i Markati Paula, gdje je glatako u tri seta bolja bila gošća iz Hodošana. U trećem susretu Novak Anja je u tri seta svlada Čižmešija Barbaru, te su domaćini vodili 2:1.

Nastavak susreta je otišao na stranu gostiju. Najprije su Brodar Mihaela i Markati Paula svladale domaći par Novak Anja i Novak Marta i to u napetih pet setova, gdje su okrenule vodstvo od 2:1 i dobile 2:3.

U petom susretu Novak Marta se susrela sa Markati Paulom, te je susret jednosmjernom ulicom otišao u tri na stranu iskusnije Markati.

Novak Anja je u šestom susretu igrala protiv Brodar Mihaele, te je morala priznati poraz u četiri seta, te rezultatom 2:4 bodovi odlaze u Hodošan.

Novak Marta – Brodar Mihaela (2,4,6) 3:0

Trupković Maja – Markati Paula (-6,-4,-4) 0:3

Novak Anja – Čižmešija Barbara (5,7,4) 3:0

Novak Anja / Novak Marta – Brodar Mihaela / Markati Paula (6,-11,5,-9,-6) 2:3

Novak Marta – Markati Paula (-8,-5,-6) 0:3

Novak Anja – Brodar Mihaela (-7,3,-9,-6) 1:3

STK Šenkovec – STK Hodošan 2:4

Superliga 9.kolo

MSTC Čakovec ovaj vikend gostuje na Jadranu. U subotu odlazi u goste kod STK Split, dok u nedjelju gostuje kod STK LIBERTAS MARINCOLOR iz Dubrovnika. U prvome dijelu su doživjeli možda i prelagane poraze, te se nadamo da mogu ovo kolo doći do prvih bodova.

1.HL “Muški”

Ove subote u susjedstvo odlaze STK Putjane i STK Mihovljan. U jesenskome dijelu obje pobjede su zabilježili i STK Putjane i STK Mihovljan pa se nadamo da će ovaj vikend ponoviti igru i rezultat iz prvog dijela.

U jutarnjem terminu kod STK Željezničara iz  Varaždina gostuje STK Putjane, dok u Trnovec Bartolovečki kod STK Visia odlazi STK Mihovljan. Popodne se mijenjaju protivnici pa tako kod STK Željezničara odlazi ekipa Mihovljana dok STK Visia dočekuje STK Putjane.

1.HL “Žene”

U Petrinju na derbi susret prvo i drugoplasirane ekipe, odlazi STK Hodošan kod domaćina STK MLADOST iz Petrinje. U prvome susretu domaće cure su bile bolje, te naše cure očekuju revanš za jesenski poraz.

U Mihovljan i Šenkovec dolaze ove subote ekipe STK Pitomača i STK Bjelovar 2. U jutarnjem terminu U Šenkovec dolazi ekipa Pitomače, dok u Mihovljan dolazi ekipa Bjelovara. Popodnevni termin je u Šenkovcu rezerviran za susret sa Bjelovarom, dok u Mihovljan dolazi ekipa STK Pitomača. U jesenskome dijelu Šenkovčanke su bile bolje od obje ekipe, dok je ekipa Mihovljana dobila ekipu Pitomače, a izgubila od ekipe Bjelovara.

Sretno cure !