Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Najava – finale 1. Međimurskog kupa

Velika stolnoteniska poslastica stiže nam u obliku finala 1. Međimurskog kupa! Dvije najbolje ekipe, STK Hodošan 1 i STK ZEN-Šenkovec 2, susrest će se u nezaboravnom okršaju koji će odlučiti tko će ponijeti titulu prvaka.

Datum i Lokacija: Finale će se odigrati u ponedjeljak, 29. travnja 2024. godine, s početkom u 19 sati. Mjesto događanja je Sportski dom Mihovljan, Prvomajska 7. Svi ljubitelji stolnog tenisa pozvani su da se pridruže i podrže svoje favorite. Ulaz je potpuno slobodan!

Ekipe u finalu:

STK Hodošan 1
Tim iz Hodošana predvodi Paula Markati, pridružena s Davorom Vidovićem, Matijom Hrelecom i Josipom Markatijem. Njihova spremnost i posvećenost donijele su im mjesto u finalu, i sada traže podršku navijača kako bi se borili za titulu.

STK ZEN-Šenkovec 2
Na drugoj strani, Šenkovec predstavlja moćan tim s Filipom Godinom, Matijom Barićem, Filipom Panićem, Zoranom Vidovićem i Rinaldom Jurinecom. Njihova kombinacija talenta i iskustva obećava uzbudljiv i napet meč.

Sponzori i organizacija: Organizator ovog spektakularnog događaja je Međimurski stolnoteniski savez, a uz podršku sponzora Međimurskih novina, ovaj događaj pruža priliku da se uživa u vrhunskom stolnom tenisu u ugodnom i prijateljskom okruženju. Nadamo se da će se i ostvariti prijenos preko facebook stranice Međimurske stolnoteniske lige za sve one koji ne mogu prisustvovati ovome susretu.

Očekuje se da će finale biti nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Budite dio ovog posebnog trenutka i uživajte u majstorijama koje će pružiti ove dvije sjajne ekipe.

Vidimo se u Mihovljanu!