Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Najava 7.kolo Superliga i 9.kolo Hrvatske lige

Superliga se vraća ovaj vikend. 7 kolo Superlige i 9.kolo Hrvatske lige najava

U subotu 19.2. u 17h u dvorani 3. Osnovne škole Čakovec vraća se Superliga. Nakon dva i pol mjeseca pauze i napornih priprema u goste ekipi MSTC-a dolaze susjedi iz Varaždina, ekipa STARR-a. U jesenskom dijelu su naši dečki doživjeli glatki poraz, te se nadaju da u uzvratu mogu pružiti bolji otpor i možda skupiti i prve bodove u Superligi.

1.HL “Muški”
U 9om kolu dečki iz Mihovljana i Putjana odlaze u Slavoniju u goste ove subote. U jutarnjem terminu Mihovljančani igraju sa STK BRESTOVAC iz Brestovca, dok Putjančani igraju sa ekipom STK SLAVONSKI BROD iz Slavonskog Broda. U popodnevnom terminu Mihovljančani idu u Slavonski Brod, dok Putjane putuje do Brestovca.
U jesenskom dijelu Mihovljan je ostvario obje pobjede protiv subotnjih suparnika, dok je ekipa Putjana doživjela poraz od Slavonskog Broda dok su Brestovac svladali.

1.HL “Žene”
U 9om kolu na domaćem terenu igra ekipa STK Hodošan koja dočekuje ekipu STK VODOVOD iz Osijeka. U jesenskom susretu su bile bolje gošće iz Osijeka, dok je ekipa Hodošana bila tamo znatno oslabljena, te sada na domaćem terenu očekuju revanš.
Utakmica je u subotu 19.2.2022 u dvorani Osnovne Škole Hodošan u 17:00h.
Ekipe Mihovljana i Šenkovca putuju u goste Petrinju. U prijepodnevnim satima igraju cure iz Mihovljana, dok u popodnevnom terminu igraju cure iz Šenkovca. U jesenskom dijelu cure iz Petrinje su bile bolje od obje naše ekipe i to glatkim pobjedama.