Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Bilten broj 5

Poštovane stolnotenisačice i stolnotenisači,

Pozdravljam Vas na polovici 26. sezone Međimurskih stolnoteniskih liga „Međimurske Novine“. Kao debitantski voditelj u ovoj izazovnoj „COVID-19“ sezoni, mogu biti velikim dijelom zadovoljan tempom odigravanja i dogovaranja utakmica. Od ukupnih 289 utakmica odigrano je njih 287, tj. 99.3%. 30ak utakmica je iz tog razloga bilo odgođeno i odigrano nakon regularnog kola, dok usprkos svom trudu voditelja ekipa, što zbog COVID-a, što zbog dvorane i termina, te posla i na kraju i blagdana dvije utakmice nisu odigrane, te se one moraju odigrati prije početka prvog kola, dok će u protivnom o ishodu istih odlučivati liga odbor. Neodigranim utakmicama narušava se regularnost četvrte lige. Odigrano je 2583 pojedinačna susreta te 287 susret parova. Hvala svim voditeljima na suradnji i razumijevanju jedni drugih kod dogovaranja utakmica.

Hvala svima koji šalju zapisnike preko službenih kanala, a to je email adresa voditelj@msts.hr, te viber ili whatsapp poruka na 0981738450. Tu praksu ćemo nastaviti i dalje, te ukoliko dolazi do bilo kakvih problema, nejasnoća ili savjeta voditelj je također dostupan na taj broj.

Kako se zapisnik i svi rezultati vode preko platforme www.natjecanje.com molim da zapisnike slikate ili skenirate na način da su ispunjeni čitko i vidljivo, te da nisu zamućeni sa minimalnim dijelom podloge na kojoj se slika. Svjestan sam da dolazi i do pogrešaka pa se križaju brojevi, precrtavaju i slično. U takvim slučajevima slobodno i prepišete na novi zapisnik da to izgleda uredno na stranici.

Voditelj ponovo upozorava ekipe, koje u svojim sastavima imaju igrače s istim prezimenima, da u zapisnicima označe i ime ili početna slova imena te da se pridržavaju odredaba propozicija glede termina odigravanja utakmica i dostave zapisnika. Također preporuča ekipama da nastupaju u dresovima iste boje.

Molimo ekipe da voditelju liga na adresu voditelj@msts.hr dostavljaju fotografije svojih ekipa i igrača za objavljivanje u tisku i medijima.

Voditelj
Denis Tratnjak