Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Bilten br.4

Poštovane stolnotenisačice i stolnotenisači,

Pozdravljamo vas nakon odigranog prvoj dijela ove 26-e po redu sezone Međimurskih stolnoteniskih liga za 2021/2022. U ovoj izazovnoj COVID-19 sezoni u prvom dijelu sezone  odigrano je 99.30% utakmica, tj. od ukupno 289 utakmica 2 utakmice koje su odgođene i nije uspio doći do dogovora odigravanje utakmica. Molimo voditelje da se one odigraju prije nastavka prvenstva, dok u protivnom će liga odbor odlučivati o ishodu tih utakmica. Uz moto „Zdravlje je na prvom mjestu“, nastavljamo dalje 15.siječnja, gdje je cilj da uspijemo ostati zdravi i pokušamo što regularnije odigrati ovu izazovnu sezonu do kraja.

Ekipa s naslovnice je STK Putjane 7, u čast stradalom prijatelju i suigraču Radovanu Šariću te mu svi želimo zdravlje. S lijeva na desno su Rino Megla, Radovan Šarić, Branko Zelić, Davor Nikolić, Marko Puškadija, dok čuči Mladen Železnjak, podršci se pridružuje i cijela Međimurska stolnoteniska obitelj.

Hvala svima koji šalju zapisnike preko službenih kanala, a to je email adresa voditelj@msts.hr, te viber ili whatsapp poruka na 0981738450. Tu praksu ćemo nastaviti i dalje, te ukoliko dolazi do bilo kakvih problema, nejasnoća ili savjeta voditelj je također dostupan na taj broj.

U prvih devet kola primijećeno je i dalje kod nekih ekipa površno ispunjavanje zapisnika utakmica. Upisati Trenutno kolo koje se igra, te naziv lige je broj i Županijska liga „Međimurske Novine“. Npr. 3. Županijska liga „Međimurske Novine“. Kod upisa igrača potrebno je upisati prezime te inicijale imena ili više slova imena da se raspoznaje koji je igrač igrao. Provjerite upisani rezultat jer su pojedini rezultati upisani sa samo 2 dobivena seta.

Kako se zapisnik i svi rezultati vode preko platforme www.natjecanje.com molim da zapisnike slikate ili skenirate na način da su ispunjeni čitko i vidljivo, te da nisu zamućeni sa minimalnim dijelom podloge na kojoj se slika. Svjestan sam da dolazi i do pogrešaka pa se križaju brojevi, precrtavaju i slično. U takvim slučajevima slobodno i prepišete na novi zapisnik da to izgleda uredno na stranici. Još jednom ističem da se preporuča ekipama igranje u istim bojama gornjih dresova te je primijećeno da poneke ekipe ne igraju istim lopticama koje su prijavili za igranje.