Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

6. kolo Međimurskih liga 2023/24 i Liga mladi

Pozdravljam Vas nakon odigranog šestog kola sezone 2023/24 Međimurskih liga „Međimurske novine”.

Djelomično uspješno je odigrano je 6. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“, ovo kolo su odgođene samo 2 utakmice, ali su i većina zaostalih utakmica odigrane. U ovome kolu bilo je izjednačeno, te je u 29 odigranih utakmica domaći kao i gosti bili bolji u njih 12, dok je 5 utakmica završilo neriješenim rezultatom, te su 2 utakmice odgođene. Odigrane su i tri zaostale utakmice.

Odigrano je i četvrto kolo  “Liga mladi”.

Ovo kolo moram pohvaliti da se komunikacija u vezi dogovora i utakmica uvelike poboljšala, pa hvala voditeljima, te je lijepo da se ovaj trend nastavi.

Kako je opet odgođen određeni broj utakmica, molim da se voditelja obavjesti o svim dogovorima ili problemima koji se dese prilikom dogovora, odigravanja, rezultata, odgode utakmice.

Podsjetnik je samo da po propozicijama se odgođene utakmice moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice, a u protivnom odluku o utkamici donosi liga odbor.

Nakon upozorenja moram pohvaliti da su zapisnici puno uredniji nego prethodnih kola te popunjeniji, ali sa standardnim nedostacima od istih ekipa, pa još uvijek slobodno provjerite zapisnik prije slanja, da li je upisano koje kolo je igrano, ime lige X. Međimurska liga “Međimurske novine”, imena ekipa koje igraju, prezimena igrača, te inicijali imena, broj setova odigranih u meču te potpise kapetana ekipa.

 Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno POŠALJU SLIKE SVOJIH EKIPA ILI SVOJIH NAJBOLJIH POJEDINACA koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.