Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

5. kolo Međimurskih liga 2023/24 i Liga mladi

Pozdravljam Vas nakon odigranog petog kola sezone 2023/24 Međimurskih liga „Međimurske novine”.

Djelomično uspješno je odigrano je 5. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“, trend se nastavio i ovo kolo pa je čak 4 utakmica odgođeno zbog bolesti,ali su i sve zaostale utakmice odigrane. U ovome kolu uspješniji su bili prvi put ove sezone gosti, koji su od 27 odigrane utakmice bili bolji u njih 13, 4 utakmice su završile neriješenim rezultatom, a u 10 susreta su bodovi ostali na domaćem terenu, te su 4 utakmice odgođeno. Odigrano je i 7 zaostalih utakmica. U kojima su domaćini dobili 3 utakmice, 3 su bili bolji gosti dok je jedna utakmica odigrana neriješeno.

Odigrano je i treće kolo  “Liga mladi”.

Službeno kolo sa predajom zapisnika završava u S R I J E D U u 10h, a ima i onih koji nisu ni obavjestili voditelja da igraju van termina. Na upit, “Jeste možda zaboravili poslati zapisnik?”, odgovor je “Ve igramo”!?! Te moram podsjetiti na Članak 12. propozicija.

Ekipe domaćini susreta dužne su NAJKASNIJE DO SRIJEDE DO 10.00 SATI nakon odigranih susreta voditelju liga dostaviti zapisnike s odigranih susreta.

U slučaju da to ne učine kaznit će se mandatnom kaznom od 15€, koju su obavezne uplatiti na žiro račun Međimurskog stolnoteniskog saveza prije igranja slijedećeg kola…

Kako je opet odgođen određeni broj utakmica, molim da se voditelja obavjesti o svim dogovorima ili problemima koji se dese prilikom dogovora, odigravanja, rezultata, odgode utakmice.

Podsjetnik je samo da po propozicijama se odgođene utakmice moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice, a u protivnom odluku o utkamici donosi liga odbor.

Nakon upozorenja moram pohvaliti da su zapisnici puno uredniji nego prethodnih kola te popunjeniji, ali sa standardnim nedostacima od istih ekipa, pa još uvijek slobodno provjerite zapisnik prije slanja, da li je upisano koje kolo je igrano, ime lige X. Međimurska liga “Međimurske novine”, imena ekipa koje igraju, prezimena igrača, te inicijali imena, broj setova odigranih u meču te potpise kapetana ekipa.

 Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno POŠALJU SLIKE SVOJIH EKIPA ILI SVOJIH NAJBOLJIH POJEDINACA koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.

Voditelj

Denis Tratnjak