Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

4. kolo Međimurskih liga 2023/24 i Liga mladi

Pozdravljam Vas nakon odigranog četvrtog kola sezone 2023/24 Međimurskih liga „Međimurske novine”.

Djelomično uspješno je odigrano je 4. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“,trend se nastavio i ovo kolo pa je čak 5 utakmica odgođeno. U ovome kolu uspješniji su opet bili domaćini, koji su od 26 odigrane utakmice bili bolji u njih 12, 4 utakmica je završila neriješenim rezultatom, a u 10 susreta gosti su slavili, te je čak 5 utakmica odgođeno. Odigrano je i 5 zaostalih utakmica. U kojima su domaćini dobili 2 utakmice, 2 su neriješene dok su u jednoj utakmici slavili gosti.

Odigrano je i drugo kolo  “Liga mladi”.

Kako je opet odgođen određeni broj utakmica, molim da se voditelja obavjesti o svim dogovorima ili problemima koji se dese prilikom dogovora, odigravanja, rezultata, odgode utakmice.

Podsjetnik je samo da po propozicijama se odgođene utakmice moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice, a u protivnom odluku o utkamici donosi liga odbor.

Nakon upozorenja prošlog kola o ispunjavanju zapisnika, ovo kolo su oni uredniji i bolje popunjeniji nego prošlo kolo, ali sa standardnim nedostacima, pa još uvijek slobodno provjerite zapisnik prije slanja, da li je upisano koje kolo je igrano, ime lige X. Međimurska liga “Međimurske novine”, imena ekipa koje igraju, prezimena igrača, te inicijali imena, broj setova odigranih u meču te potpise kapetana ekipa.

 Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.