Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

3.kolo 1.Hrvatska liga

Hrvatska liga istok žene 3. kolo

Ovaj vikend odigrane su 3 utakmice trećeg kola gdje se natječu naši klubovi.
STK Hodošan je gostovao kod STK VODOVOD u Osijeku. Oslabljen bez najbolje igračice, Hodošanke su pružile jako dobar otpor domaćinu ali nažalost doživjele poraz od 4-3.
Kod Mihovljana i Šenkovca je gostovala ekipa STK MLADOST iz Petrinje. U prijepodnevnim satima glatki poraz su od 4-0 doživjele Mihovljančanke i to bez osvojenog seta.
Dok kod ekipe Šenkovca Anja Novak je jedinom pobjedom ublažila poraz od 4-1 protiv STK MLADOST Petrinja. Bez bodova nažalost ovaj vikend.

1.Hrvatska liga istok muški 3. kolo

Dvijema našim ekipama, STK Mihovljan i STK Putjane, ove subote u goste su stigle ekipe STK BRESTOVAC iz Brestovaca te ekipa STK SLAVONSKI BROD iz Slavonskog Broda.
U jutarnjem terminu u Mihovljanu mlade snage Mihovljana Vresk Noa, Strbat Matija i Bodalec Antonio su sa 4-1 zadržali dva boda u Mihovljanu,
dok u dvorani Putjane su gosti iz Slavonskog broda slavili sa 4-1, jedini bod su u paru uzeli Putjančari borbenom igrom i to u fiksu petog seta 12-10.
Kako je bio napet meč govori podatak da se tri od pet meča igrao do petog seta.

U popodnevnim satima, zamjena ekipa te je ekipa STK SLAVONSKI BROD igrala u dvorani u Mihovljanu. Domaćini su prepustili samo jednu partiju gostima, te uz dvije pobjede u singlu i pridodanom paru je junak utakmice bio Nino Bujan uz pobjedu od 4-1.
STK BRESTOVAC se preselio popodne u dvoranu Putjane, te iz nje je otišao praznih ruku. Domaćin je sa 4-2 dobio utakmicu uz motivirane Dejana Lajtmana i Borisa Preksavca sa dvije pobjede.