Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

15. kolo Međimurskih liga 2023/24 i Liga mladi

Pozdravljam Vas nakon odigranog petnaestog kola sezone 2023/24 Međimurskih liga „Međimurske novine”.

U proteklom 15. kolu Međimurskih liga “Međimurske novine”, bilježimo djelomičan uspjeh s nekoliko zanimljivih događaja.

Jedna utakmica je odigrana izvan redovnog termina za predaju zapisnika, a prije nego što je ovaj izvještaj napisan, dok je su dva susreta odgođena. Domaće ekipe bile su bolje u ovom kolu, pobijedivši u 16 od 30 odigranih utakmica. Gosti su pobijedili u 12 susreta, dok su 2 susreta završilo neriješenim rezultatom.  Jedan zaostali susreti iz prethodnog kola je također odigran. Krenula je i šesta liga sa razigravanjem također.

U međuvremenu, “Liga mladi” je nastavljena sa dvanaestim kolom ovog tjedna, te jedna utakmica će se odigrati naknadno.

Napominjemo da odgođene utakmice trebaju biti odigrane najkasnije 14 dana od datuma odgode, inače će odluku o tim susretima donijeti Liga odbor.

Za ‘Liga mladi’ dopuštena je prijava cijele sezone, ali do 12 igrača u ekipi.

Primijetili smo poboljšanja u vođenju zapisnika ovog kola Međimurske lige “Međimurske Novine”, što je ključno za praćenje utakmica. Ipak, uočeni su propusti poput nedostatka naziva kola i imena timova. Molimo sve sudionike da pažljivo popune zapisnike s bitnim podacima i dodaju inicijale igrača radi jasnoće. Također, potičemo voditelje ekipa da budu fleksibilni oko dogovora termina utakmica, jer suradnja i tolerancija ključni su za uspješno natjecanje.

U slučaju bilo kakvih odgoda ili promjena u rasporedu, molim Vas da obavezno obavijestite voditelja natjecanja kako ne bih morao sazvati liga odbor i kazniti ekipe po istome članku 11 propozicija, te da održavamo regularnost natjecanja.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno POŠALJU SLIKE SVOJIH EKIPA ILI SVOJIH NAJBOLJIH POJEDINACA koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.