Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Superliga 10.kolo i 1.HL 12.kolo

Superliga 9.kolo

MSTC Čakovec je ovaj vikend bio domaćin GSTK Zagrebu i STK Pula.

Ove tmurne i kišne subote u dvorani Treće Osnovne Škole Čakovec u goste je stigla ekipa GSTK Zagreb, ekipa koja puše za vrat vodećem Libertasu nije baš dala šanse našim dečkim pa je rezultat bio kao i vrijeme.

Susret su otvorili GODINA Filip i ZOVKO Lovro, mišljenja gledatelja su da  našem dečku fali još mrva iskustva jer rezultat od 1:3 za gosta uz dva dobivena “fixa” koja su lako mogla otići na stranu domaćina ne pokazuje točan omjer snaga. Poveo je GODINA u prvom setu, drugi i treći set u pripetavanju otišli na stranu ZOVKA, te dekoncentracija u četvrtom setu GODINE i prvi bod otišao na konto gostiju.

U drugom meču susreli su se BARIĆ Matija i MAGLIĆ Domagoj. Rezultat od 0:3 za gosta govori da BARIĆ je imao stvarno loš dan ove subote.

PANIĆ Filip je odlično otvorio susret u srazu sa mladim BRAKUS Antoniom, te poveo prvi set, drugi set osvaja gost, treći u pripetavanju odlazi na stranu gostiju, dok četvrti je bio izjednačen sve do rezultata 9:9, međutim gostujući BRAKUS se koncentrira na servisu i donosi pobjedu Zagrebčancima.

GODINA Filip – ZOVKO Lovro 1:3 (7,-10,-10,-3)

BARIĆ Matija – MAGLIĆ Domagoj 0:3 (-2,-7,-4)

PANIĆ Filip – BRAKUS Antonio 1:3 (8,-5,-10,-9)

STK MSTC ČAKOVEC Čakovec – GSTK ZAGREB Zagreb 0:3

U nedjelju u prijepodnevnim satima gostovala je ekipa STK PULA iz Pule.

Prvi meč otvorili su GODINA Filip i KUZMIĆ Dorian. Gost je poveo u prva dva seta, GODINA dobiva pripetavanje trećeg seta, te odličnom borbom nažalost gubi četvrti set, te su gosti poveli.

Drugi susret BARIĆ Matija i VEKIĆ Leo su također završili u četiri seta, te je meč otišao na stranu gosta, dok je BARIĆ osvojio drugi set, a ostale glatko izgubio.

PANIĆ Filip se susreto sa KRSTEVSKI Aleksom u trećem susretu. Glatka pobjeda gosta u tri seta uz poneki izvanredan poen domaćeg PANIĆA.

GODINA Filip – KUZMIĆ Dorian 1:3 (-2,-6,10,-9)

BARIĆ Matija – VEKIĆ Leo 1:3 (-3,9,-3,-4)

PANIĆ Filip – KRSTEVSKI Aleks 0:3 (-3,-8,-5)

STK MSTC ČAKOVEC Čakovec – STK PULA Pula 0:3

1.HL “Muški”

U posljednjem kolu 1.HL “Muški” prošle subote domaćini STK Putjane i STK Mihovljan su ugostili prvake STK MLADOST iz Petrinje.

U jutarnjem terminu u dvorani Putjane prvi susreti igrali su STK Putjane i STK Mladost.

Susret je otvorio Preksavec Boris koji je u četiri seta morao priznati pobjedu Runjić Marinu,

nakon njega posljednju oproštajnu profesionalnu utakmicu odigrao je Rino Megla, koji se oprostio od igranja profesionalnog stolnog tenisa,

te odigrao jedan set sa Majstorović Markom te se nakon toga oprostio, uz gromoglasan pljesak svih prisutnih.

Nakon njega u trećem susretu raspoloženi Lajtman Dean je svladao Jovanović Karla u četiri seta. Par je u četvrtom susretu otišao na stranu gostiju te je rezultat glasio 1:3 za goste.

Pogled na semafor je razljutio Preksavec Borisa, koji je u četiri seta svladao Majstorovića, te mu se u sljedećem meču pridružio i Lajtman Dean koji je svladao u četiri seta favoriziranog Runjić Marina te izjednačio rezultat na 3:3.

Nažalost odlučujući sedmi meč je igrao ozljeđeni Čeh Michell. Jovanović ga je svladao u tri seta i donijeo pobjedu gostima.

STK Putjane – STK MLADOST 3:4

U popodnevnom terminu STK MIHOVLJAN je ugostio STK MLADOST iz Petrinje.

Ovog puta prvaci iz Petrinje bez poraza ove sezone su lakše došli do pobjede nego u prijepodnevnom susretu, rezultatom 1:4.

Bujan Nino je otvorio susret glatom pobjedom u tri seta u srazu sa Anušić Alenom. Vresk Noa je poražen u četiri seta od Runjić Marina.

Treći susret je mladi Strbat Matija morao priznati poraz od Majstorović Marka u četiri seta. Bujan Nino i Strbat Matija u paru su morali priznati glatki poraz u tri seta.

Peti susret odigrali su dva lijevaka Bujan Nino i Runjić Marin, prvi set odlazi na stranu Bujana, u sljedeća dva preokreće Runjić, četvrti set osvaja Bujan, te u petom setu u igri poen za poen, nažalost domaćina Bujan ostaje na devet poena te Runjić odnosti pobjedu i sezonu sa svih 18 pobjeda u Petrinju.

STK Mihovljan – STK Mladost 1:4

Na kraju ove sezone STK Mladost Petrinja je završila sezonu bez poraza sa 18 pobjeda.

Na trećem mjestu se smjestila ekipa STK MIHOVLJAN sa omjerom 13 pobjeda i 5 poraza. U pojedinačnom skoru, na 6om mjestu sa 19 pobjeda i 2 poraza smjestio se Bujan Nino, na 9om mjestu tablice je Vresk Noa sa 18 pobjeda i 11 poraza. Strbat Matija je na 19om mjestu rang liste igrača sa 10 pobjeda i 15 poraza, dok mladi Bodalec Antonio je 36i sa 2 pobjede i 6 poraza.

STK Pujane su u ovoj sezoni zauzeli sedmo mjesto, uz 7 pobjeda i 11 poraza. U pojedinačnoj ljestvici na 11om mjestu se nalazi Preksavec Boris sa 17 pobjeda i 9 poraza, Šimon Eugen je na 17om mjestu sa 11 pobjeda i 10 poraza, na 21om mjestu se smjestio Lajtman Dean sa 8 pobjeda i 9 poraza. Lehkec Robert je uz 2 pobjede i 10 poraza 37mi, te ČEH Michell je 48i od 50 igrača uz 6 poraza.

1.HL “Žene”

U goste u Osijek kod ekipe STK VODOVOD otišle su ekipe STK Šenkovec i STK Mihovljan.

U prijepodnevnom terminu u napetom susretu u 7 mečeva, naše cure iz Šenkovca uspjele su odnijeti oba boda. Prvi susret domaća Vukovac je u tri seta svladala Trupković.

Drugi meč glatko u tri seta odlazi na Šenkovačku stranu gdje je Novak Marta svladala Meter Larisu. Sestra Ana je velikom borbom u pet seta donijela vodstvo pobjedom nad Čmelak.

U paru su domaće cure bile bolje u tri seta. Najbolja domaća igračica Vukovac dovodi domaće cure u vodstvo pobjedivši Novak Martu. Preokret počinje pobjedom Trupković Maje nad Čmelak Hanom u tri seta, te glatkom pobjedom također u tri seta Vidović Tamare nad Meter Larisom.

STK VODOVOD – STK Šenkovec 3:4

U pomlađenom sastavu popodne su u gostima kod STK Vodovod bile igračice STK MIhovljana.

Vukovac je svladala Cmrečki Helenu glatko u tri seta, Zadravec Hana je u četiri seta svladala Meter Larisu i poravnala rezultat. U trećem meču Čmelak Hana je bila bolja u tri seta od Burić Ene.

Domaći par je u tri seta svladao Zadravec i Hozjak. U petom meču za pobjedu domaće ekipe Vukovac je svladala Zadravec u tri seta.

STK VODOVOD – STK Mihovljan 4:1

U Hodošanu u popodnevnom terminu u subotu susrele su se domaće cure iz STK Hodošan i susjede iz STK Koprivnica iz Koprivnice.

Glatka pobjeda domaćina od 4:0 i to bez izgubljenog seta! U prvom susretu Markati Paula je svladala ŠAŠ Niku. Čižmešija Barbara je također u tri seta svladala Harambaša Josipu.

Brodar Mihaela je bila bolja u tri seta od Ban Reae, te je pobjedu zaključio i par Brodar Markati takošer u glatka tri seta.

STK Hodošan –  STK Koprivnica 4:0

I u 1.HL “Žene” slavlje ekipe STK MLADOST iz Petrinje uz 16 utakmica i isto toliko pobjeda.

Iza njih na drugom mjestu kao viceprvak lige smjestila se ekipa STK Hodošan sa omjerom od 13 pobjeda i tri poraza. Pojedinačnu listu predvodi Markati Paula sa 22 pobjede i 4 poraza ove sezone, na 14om mjestu je Poljak Bojana sa 9 pobjeda i bez poraza. Brodar Mihaela se nalazi na 20om mjestu sa 6 pobjeda i 2 poraza, dok na 27om mjestu je Čižmešija Barbara sa 4 pobjede i 13 poraza, te Barić Katja sa 3 poraza je na 45om mjestu.

Na trećem mjestu je ekipa STK Šenkovec sa 11 pobjeda i 5 poraza. U pojedinačnom skoru na petom mjestu je Novak Marta sa 16 pobjeda i 7 poraza, Novak Anja je na 15om mjestu sa 9 pobjeda i 2 poraza. Na poziciji 19 se nalazi Trupković Maja sa 7 pobjeda i 5 poraza, te ju sljedi Novak Ana na mjestu 21 sa 6 pobjeda i 7 poraza. Na mjestu 35 se nalazi Vidović Tamara sa jednom pobjedom i dva poraza.

Deveto mjesto zauzela je ove sezone ekipa STK Mihovljana uz 2 pobjede i 14 poraza. 17. mjesto drži Zadravec Hana sa 8 pobjeda i 12 poraza, pored nje na 18om mjestu je Nikolić Ivana sa 7 pobjeda i 2 poraza, te na 34om mjestu je Habola Petra uz 2 pobjede i 15 poraza. Pri kraju cure koje još skupljaju iskustvo i bez pojedinačne pobjede su ove sezone Cmrečki Helena, Burić Nika, Hozjak Lucija te Pongrac Izidora.