Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Seniorsko Prvenstvo Međimurja – rezultati – Prvaci Matija Barić i Tonka Hozjak, te Boris Preksavec i Eugen Šimon u parovima

U organizaciji Međimurskog stolnoteniskog saveza i STK ‘Putjane’ Čakovec u dvorani II. OŠ Čakovec ove subote 7.1.2023 godine, održano je Prvenstvo Međimurja za seniore i seniorke, te igri parova.

Kod seniorki prvu pojedinačnu titulu je osvojila TONKA HOZJAK iz GSTK Prelog, te je u finalu svladala ANU NOVAK iz STK ZEN-Šenkovec, dok su treće mjesto podjelile LUCIJA HOZJAK iz GSTK Prelog i ŽELJKA PODGORELEC-SIRC iz STK Putjane.

Šestu titulu je osvojio ove godine MATIJA BARIĆ (STK MSTC Čakovec, STK ZEN-Šenkovec), te je u finalu svladao STJEPANA ŠKODU iz STK Zasadbreg, dok su treće mjesto podjelili ZORAN VIDOVIĆ iz STK ZEN-Šenkovec i MATIJA STRBAT iz STK Mihovljan.

U igri parova, najbolja je bila kombinacija iz STK Putjane, BORIS PREKSAVEC i EUGEN ŠIMON, koji su svladali u finalu par iz STK Mihovljana ROBERT MIKAC i MATIJA STRBAT. Treće mjesto su podjelili par iz STK Zasadbreg kojeg čine KARLO JAMBOR i STJEPAN ŠKODA, te par iz STK HE-DRA Draškovec TOMISLAV REPALUST i TIHOMIR KOVAČ.

SENIORI:

1. MATIJA BARIĆ
2. STJEPAN ŠKODA
3. MATIJA STRBAT / ZORAN VIDOVIĆ

SENIORKE:

1. TONKA HOZJAK
2. ANA NOVAK
3. ZELJKA PODGORELEC SIRC / LUCIJA HOZJAK

PAROVI:

1. BORIS PREKSAVEC / EUGEN ŠIMON

2. ROBERT MIKAC / MATIJA STRBAT

3. KARLO JAMBOR / STJEPAN ŠKODA i TOMISLAV REPALUST / TIHOMIR KOVAČ

Sve rezultate možete i pogledati O V D J E.