Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Poziv na podnošenje izvješća i zapisnika sa održane skupštine Klubova i Udruga

Poštovani sportski klubove i udruge,

Ovim putem želimo vas obavijestiti o važnoj obvezi koja se odnosi na podnošenje izvješća i zapisnika sa održane skupšine kluba ili udruge. U suradnji s Uredom za udruge Županije Međimurske, potičemo sve klubove i udruge da redovito podnose zapisnik sa održane skupštine za tekuću godinu. Obaveza je održati skupštinu jednom godišnje te predati zapisnik uredu za udruge.

Nažalost, primijetili smo da postoje klubovi i udruge koji nisu ispunili ovu obvezu tijekom više godina. Želimo naglasiti da se nad njima provodi nadzor kako bismo utvrdili njihov status i aktivnost. U skladu s relevantnim propisima, klubovi i udruge koji ne podnose izvješća, predaju zapisnike i ne ispunjavaju svoje obveze suočavaju se s mogućim posljedicama, uključujući brisanje iz Registra udruga ili likvidaciju.

Pozivamo sve klubove i udruge da se odazovu ovom pozivu te da podnesu svoja izvješća i zapisnike sa skupštine za tekuću godinu kako bi osigurali transparentnost i zakonito poslovanje. Ovo je važan korak prema jačanju našeg zajedničkog doprinosa lokalnoj zajednici i sportu.

Za sve dodatne informacije i upute vezane uz podnošenje izvješća i zapisnika, slobodno se obratite Uredu za udruge Županije Međimurske.

Hvala na suradnji i odgovornom pristupu.

S poštovanjem,
Denis Tratnjak,
Tajnik Međimurskog stolnoteniskog saveza.