Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Polufinale – 1. Međimurski kup: Borba za finale

U srcu Međimurja, gdje se strast i ljubav prema stolnom tenisu prepliću s bogatom sportskom tradicijom, očekuje nas uzbuđenje koje rezultira polufinalnim dvobojima 1. Međimurskog kupa. Ovaj tjedan svjedočit ćemo sportskim obračunima koji ne samo da obećavaju izvrsnost i majstoriju, već i čistu strast prema igri koja ujedinjuje, inspirira i budi emocije.

STK Hodošan 1 – Putjane Restart: Ponedjeljak, 19:00h, Hodošan

Prvi polufinalni susret odvodi nas u Hodošan, gdje domaći tim, predvođen iskusnim triom Vidović, Markati, i Hrelec, dočekuje agilne izazivače iz Putjane Restart. Tim Putjane Restart, sastavljen od talentiranih Preksavec, Šimun, Lajtman i Babić, spreman je za borbu, donoseći na stol kombinaciju mladosti i iskustva. Ovaj susret, zakazan za ponedjeljak u 19 sati, obećava ne samo sportsku nadmetanje, već i taktičku igru koja će testirati oba tima do krajnjih granica.

Zen Šenkovec 2 – STK Putjane Pinky-S: Utorak, 19:30h, Šenkovec

Dan kasnije, u utorak u 19:30, Šenkovec postaje poprište drugog polufinalnog duela. Zen Šenkovec 2, s ekipom sastavljenom od Barića, Vidovića, Jurinca, Godine, Panića i Sokača, dočekuje izazivače iz Putjane Pinky-S. Koprivec, Lehkec i Rožman dolaze s ciljem da dokažu svoju vrijednost i ostvare prolazak u finale. Ovaj susret ne samo da slavi sport, već i prijateljstvo i zajedništvo koje se razvija izvan stolova za igru.

Obje utakmice nude nam više od pukog sportskog nadmetanja; one predstavljaju priču o predanosti, timskom radu i snagi Međimurske zajednice. Dok se igrači pripremaju da daju sve od sebe, publika može očekivati večeri ispunjene dramom, izvrsnošću i, naravno, nepredvidljivim obratima koji su sinonim za stolni tenis.

U ovoj borbi za finale 1. Međimurskog kupa, gdje se svaki poen računa, a svaki set može biti odlučujući, svjedočit ćemo ne samo testu vještina već i karakteru. Pozivamo sve ljubitelje stolnog tenisa da budu dio ovih nezaboravnih večeri i zajedno s nama podupru svoje favorite na putu do završnog trijumfa.

Ne propustite ovu sportsku poslasticu – dođite i budite dio priče koja će se dugo pamtiti!