Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Od subote 6. lipnja nastavak prvenstva u Međimurskim ligama Međimurske novine

Izvršni odbor Međimurskoga stolnoteniskog saveza je na, telefonski održanoj,  15. sjednici donio odluku o nastavku prvenstva Međimurskih stolnoteniskih liga Međimurske novine. Lige nisu u ingerenciji Hrvatskoga stolnoteniskog saveza pa je odluka MSTS-a samostalna i vođena Odlukom Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske od 10. svibnja, kojom se od 13. svibnja 2020. omogućuje početak rada teretana, fitness i sportsko-rekreacijskih centara.

Nastavak prvenstva će započeti 16. kolom u subotu 6. lipnja, 17. kolo na rasporedu je u subotu 13. lipnja i završno, 18. u subotu 20. lipnja,

a u 7. ligi će se 17. kolo igrati u subotu 6. lipnja, 18. u subotu 13. lipnja, 19. u srijedu 17. lipnja i 20. u subotu 20. lipnja.

Kod odigravanja utakmica ekipe se trebaju striktno pridržavati Preporuka za treninge/pripremne utakmice i športsko-rekreativne aktivnosti Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo objavljenih na stranicama Hrvatskoga stolnoteniskog saveza i Međimurskoga stolnoteniskog saveza, kako bi se na najmanju mjeru smanjila opasnost od COVIDA-19.

Očekuje se da će Hrvatski stolnoteniski savez na sjednici u petak 22. svibnja donijeti odluku za nastavak prvenstava u HEP-Superligama i 1. Hrvatskim ligama, dok su ostala, uglavnom pojedinačna natjecanja državnoga i županijskoga ranga pod velikim znakom pitanja i eventualno će se organizirati, ako to odobre Stožeri civilne zaštite županije i Hrvatske.

                                                                                                          IZVRŠNI ODBOR