Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Obavijest klubovima za nastavak sezone 2019/2020

Poštovani stolnotenisači i stolnotenisačice,

povodeći se odlukom Hrvatskoga stolnoteniskog saveza, kojom se zbog pandemije Covida 19 sva natjecanja u sezoni 2019/2020. obustavljaju do daljnjega, istu će poštivati i Međimurski stolnoteniski savez.

HSTS će konačnu odluku o  natjecanjima u sezoni donijeti najkasnije do 15. svibnja, a ovisno o njoj će i MSTS odlučiti o odigravanju preostalih triju kola u Međimurskim ligama Međimurske novine, turnira TOP-12, 2. turnira za mlađe kategorije i održavanju završne svečanosti s podjelom pokala najboljim sastavima u ligama.

Inače je Izvršni odbor Međimurskoga stolnoteniskog saveza, na 14. sjednici održanoj 9. ožujka, donio odluku da se po završetku liga turnir TOP-12 za sve lige odigra zajedno 28. ožujka u dvorani 2. OŠ u Čakovcu, 2. turnir za mlađe kategorije 2. svibnja u Prelogu te da završna svečanost s podjelom pokala bude 9. svibnja, vjerojatno u Šenkovcu. Osim toga, mimo kalendara MSTS-a, STK Putjane planiraju 30. i 31. svibnja organizirati 5. Kup Grada Čakovca, a STK Šenkovec traži slobodan termin za odigravanje 5. Memorijala Damira Debana-Kigena. Za sada od spomenutoga u predviđenim terminima nisu odigrane samo preostale utakmice Međimurskih liga, do 15. svibnja se neće moći održati ni planirani turniri, a niti održati završna svečanost pa će, ovisno o odluci Nacionalnoga stožera civilne zaštite i HSTS-a, cijeli kalendar trebati biti pomaknut, a možebitno se niti neće moći realizirati.

Što pak se treniranja tiče klubovi se moraju pridržavati odluka Nacionalnoga stožera civilne zaštite i Hrvatskoga stolnoteniskog saveza, a u slučaju da ih ignoriraju to čine na vlastitu odgovornost i podliježu sankcijama.

Izvršni odbor