Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Međimurski stolnoteniski savez je na posljednjoj sjednici izvršnog odbora donio odluku o pokretanju  lige mladih. Kako postoji veliki interes i prijavljene su ekipe u Županijskim ligama koje se sastoje od mladih igrača, te iz razloga da djeca u klubovima osim turnira na regionalnoj i nacionalnoj osnovi nemaju gdje se natjecati, već većinu godine provode samo trenirajući u dvorana, te na prijedlog predsjednika, te klubova koji rade sa mladima pokreće se „MSTS Liga mladih“.

Zajednička kategorija u kojoj se igra liga je osnovnoškolski uzrast U15, tj. godište 2006 ili mlađe. U ovoj premijernoj ligi cure i dečki se natječu u zajedno, tj. muški i ženski natjecatelji/ce mogu zajedno činiti ekipu.

Pravila i sustav natjecanja je isti kao i u Međimurskim ligama, tj. najmanje je potrebno prijaviti 4 igrača/igračice koji čine ekipu.

Početak je zakazan za sredinu prvog mjeseca 2022e godine, nakon što se prikupe sve prijave, te se u suradnji sa klubovima i voditeljima ekipa usuglase propozicije i detalji lige.

Prijave za ovaj premijerni proljetni dio natjecanja su do 10.1.2022. i to voditelju liga na email voditelj@msts.hr , viber porukom na 0981738450 ili na službenoj stranici saveza msts.hr.

Obrazac za prijavu možete skinuti