Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Međimurske lige “Međimurske novine” sezona 2022/23 info i prijave

Poštovane stolnotenisačice i stolnotenisači,

Na početku Vas pozdravljam u ulozi voditelja Međimurskih liga, te nakon debitantske sezone, sa iskustvom više krećemo u novu sezonu.Pandemija COVID-19, nam je prošle sezone prouzročila brojne odgode i dovela regularnost natjecanja te se nadamo da ove sezone će se situacija smiriti i da nastavimo u normalnom ritmu.

Izvršni odbor Međimurskoga stolnoteniskog saveza na svojoj petoj sjednici u ovom sazivu je donio odluku da prvenstvo Međimurskih liga za sezonu 2022./2023. počne u subotu 15. listopada 2022.
Rok za prijavu ekipa za sudjelovanje u ligi je 30. rujan 2022. Na email adrese voditelja ekipa, kao i predsjednika klubova stići će ovih dana dopis te obrazac za prijavu u natjecanju.

Kao i prošle sezone prijave je moguće ispuniti i online na linku Prijava ekipe , kao i skinuti i obrasce na toj stranici, s molbom da se oni za svaku ekipu uredno popune te se pošalju najkasnije do 30. rujna 2022 voditelju liga na email voditelj@msts.hr , poštom na adresu Čakovec, Dobriše Cesarića 15 ili na istu adresu osobno uz najavu na broj mobitela 0981738450 ili viber porukom na 0981738450.
U prijavama koje ćete dobiti je već naznačeno u kojoj ligi se koja od ekipa natječe s obzirom na plasman u prošloj sezonu, dok za novoformirane ekipe broj lige ostavite prazno.

Naknadne prijave igračica/igrača se mogu, kao i u prošloj sezoni, obavljati najkasnije do kraja godine 31.12.2022, a svaka ekipa na popisu prijava mora imati najmanje 4 igrača/igračica, te igrači ne moraju biti prijavljeni u istoj ekipi kao i prošle sezone, te iz razloga kako ne bi dolazilo do nepotrebnih odgoda susreta.

Članak 4 propozicija se nije mijenjao te pravo nastupa i dalje imaju svi igrači/igračice s prebivalištem u Međimurskoj županiji, a od onih koji prebivaju van Međimurja samo oni koji nisu registrirani kod Hrvatskoga stolnoteniskog saveza ili krovnoga saveza neke od drugih država.

Podsjećamo da ekipe u prijavi trebaju upisati nazive loptica s kojima kao domaćin igraju i toga se na utakmicama moraju pridržavati.

Svaka ekipa za utakmice u kojima je domaćin i u novoj sezoni mora prijaviti rezervni termin, da bi ekipe lakše dogovarale termine igranja, ako se utakmice iz opravdanih razloga ne mogu igrati subotom.

Kotizacija za sve ekipe kao i za novo prijavljene iznosi 300kn po ekipi, a potrebno je na žiro račun Međimurskoga stolnoteniskog saveza kod Erste&Steiermarkische banke broj HR30 2402006-1100091911 kotizaciju uplatiti najkasnije do 31. listopada tekuće godine.

Svim ekipama, igračicama i igračima želimo puno uspjeha u dolazećoj sezoni.

Voditelj liga
Denis Tratnjak