Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Međimurske lige 2021/22

Poštovane stolnotenisačice i stolnotenisači,

Na početku Vas pozdravljam u ulozi novog voditelja, te zahvalim izvršnom odboru na ovom povjerenju. Još jednom i u svoje osobno ime zahvaljujem g.Franji Flacu te mi je izuzetna čast biti njegov nasljednik.

Pandemija COVID-19, nam je nažalost nakon 4 nepotpuno odigrana kola prekinula prvenstvo sezone 2020/21. Izvršni odbor Međimurskoga stolnoteniskog saveza na svojoj prvoj sjednici u novom sazivu je donio odluku da prvenstvo Međimurskih liga za sezonu 2021./2022. počne u subotu 16. listopada 2021.
Rok za prijavu ekipa za sudjelovanje u ligi je 27. rujan 2021. Na email adrese voditelja ekipa, kao i predsjednika klubova poslani su Vam dopis te obrazac za prijavu u natjecanju. Ukoliko niste zaprimili email molim da se javite kako bi pravodobno primili i ispunili prijavu.

Prijave je moguće ispuniti i online na linku Prijava ekipe , kao i skinuti i obrasce na toj stranici, s molbom da se oni za svaku ekipu uredno popune te se pošalju najkasnije do 27. rujna 2021 voditelju liga na email voditelj@msts.hr , poštom na adresu Čakovec, Dobriše Cesarića 15 ili na istu adresu osobno uz najavu na broj mobitela 0981738450 ili viber porukom na 0981738450.
U prijavama koje ste dobili je već naznačeno u kojoj ligi se koja od ekipa natječe s obzirom na prekinutu prošlu sezonu, dok za novoformirane ekipe broj lige ostavite prazno.

Naknadne prijave igračica/igrača se mogu, kao i u prošloj sezoni, obavljati najkasnije do kraja godine 31.12.2021, a svaka ekipa na popisu prijava mora imati najmanje 4 igrača/igračica, te igrači ne moraju biti u istoj ekipi kao i prošle prekinute sezone, te iz razloga kako ne bi dolazilo do nepotrebnih odgoda susreta.

Pravo nastupa i dalje imaju svi igrači/igračice s prebivalištem u Međimurskoj županiji, a od onih koji prebivaju van Međimurja samo oni koji nisu registrirani kod Hrvatskoga stolnoteniskog saveza ili krovnoga saveza neke od drugih država.

Podsjećamo da ekipe u prijavi trebaju upisati nazive loptica s kojima kao domaćin igraju i toga se na utakmicama moraju pridržavati.

Svaka ekipa za utakmice u kojima je domaćin i u novoj sezoni mora prijaviti rezervni termin, da bi ekipe lakše dogovarale termine igranja, ako se utakmice iz opravdanih razloga ne mogu igrati subotom.

Pošto je prošla sezona prekinuta donijeta je odluka da kotizacija za sve ekipe koje su sudjelovale u prošloj iznosi 100kn po ekipi, dok za novo prijavljene ekipe ona iznosi 300kn, a mora se na žiro račun Međimurskoga stolnoteniskog saveza kod Erste&Steiermarkische banke broj HR30 2402006-1100091911 uplatiti najkasnije do 31. listopada.

Svim ekipama, igračicama i igračima želimo puno uspjeha u dolazećoj sezoni.

Voditelj liga
Denis Tratnjak