Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Hrvatske lige 6.kolo

1.HL žene istok

STK Hodošan je bio u gostima u Koprivnici. Rezultatom 1:4 se vraćaju sa punim pljenom kući. Pobjedu je već najavila u prvom susretu Bojana Poljak bez izgubljenog seta. Dvije pobjede, te pobjedu u paru sa Bojanom Poljak ostvarila je Paola Markati gdje je u dvije partije samo set ostavila protivnicama, dok nažalost Barbara Čižmešija je doživjela poraz.

STK Vodovod iz Osijeka je gostovao u prijepodnevnim satima u Mihovljanu dok popodne je igrao u Šenkovcu.
U Mihovljanu u jako napetom susretu preokretom su do bodova stigle igračice iz Osijeka.
Susret je odlično otvorila Hana Zadravec pobjedom bez izgubljenog seta, dok je u četvrtom izgubila od najbolje gostujuće igračice Vukovac. Ivana Nikolić je sa dvije pobjede bila najraspoloženija kod domaćina te donijela izjednačenje za sedmu partiju, međutim Petra Habola nije imala svoj dan te je doživjela poraz i ukupni rezultat 3:4.

U popodnevnom susretu domaćin je bio STK Šenkovec i bez izgubljenog meča su dobile susret. Maja Trupković je otvorila meč glatkom pobjedom bez izgubljenog seta. U drugom susretu Marta Novak je velikom borbom te u pet setova uspjela izboriti pobjedu. Anja Novak je tek u prvom setu imala manjih problema, dok je ostala dva glatko dobila. Također i par Trupković i Anja Novak su u tri seta ostvarile pobjedu za ukupnih 4:0.

STK Koprivnica – STK Hodošan 1:4
STK Mihovljan – STK Vodovod 3:4
STK Šenkovec – STK Vodovod 4:0

1.HL muški istok

Naše ekipe STK Putjane i STK Mihovljan bile su u gostima kod STK Mladost iz Petrinje.
Prijepodne je STK Putjane doživjelo poraz rezultatom 4:0. U sastavu Čeh, Lehkec i Lajtman, jedino je Lajtman pružio bolji otpor i te poveo osvojio prva dva seta, međutim nije izdržao do kraja.
U popodnevnom susretu STK Mihovljan je doživio poraz rezultatom 4:1.

STK Mladost – STK Putjane 4:0
STK Mladost – STK Mihovljan 4:1