Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Hrvatske lige 4.kolo

Hrvatske lige 4.kolo

U sklopu 4.kola Hrvatske HEP Superlige MSTC Čakovec je gostovao u subotu u Zagrebu kod ekipe GSTK Zagreb, dok je u nedjelju na pošao na put Pule kod istoimenog domaćina.

U sastavu Kučević, Panić, Godina, jedino je Filip Godina uspio dobiti partiju u Zagrebu, za ublaženi poraz od 3-1.

GSTK Zagreb – MSTC Čakovec 3-1

ZOVKO Lovro – KUČEVIĆ Samir 3:0 (10,4,4)

BAN Ivor – PANIĆ Filip 3:0 (4,6,3)

MAGLIĆ Domagoj – GODINA Filip 2:3 (-5,6,-8,9,-11)

ZOVKO Lovro  – PANIĆ Filip 3:0 (7,7,5)

U istom sastavu u Puli glatki poraz uz osvojeni set Filipa Godine i Samira Kučevića.

KRSTEVSKI Aleks – PANIĆ Filip 3:0 (5,2,6)

VEKIĆ Leo – GODINA Filip 3:1 (7,8,-9,8)

KUZMIĆ Dorian – KUČEVIĆ Samir 3:1 (2,7,-9,5)

1.Hrvatska liga “žene” istok

STK Mihovljan i STK Šenkovec u gostima su bile kod ekipe STK KOPRIVNICA.

U prijepodnevnim satima cure iz Mihovljana doživjele su poraz, dok je ZADRAVEC Hana pobjedom uspjela ublažiti ga za rezultat 4:1 za domaćina.

Šenkovčanke su bile uspješnije popodne te donijele oba boda u Šenkovec. Uz taktički odigranu izmjenu na poziciji Y, svaka je dobila jednu partiju, Novak Marta i Anja, Trupković Maja te par za pobjedu od 4:2.

U goste ove subote u Hodošan su stigle ekipe STK Pitomača i STK Bjelovar 2. Prijepodne su Hodošanke dobile ekipu STK Pitomače sa 4:2, dok su se popodne lakše obračunale sa Bjelovarčankama sa 4:1. Sigurne Paula Markati i Bojana Poljak su pojedinačne partije odigrale bez poraza, dok su tek par prepustile ekipi Pitomače.

1.Hrvatska liga “muški” istok

Standardno u paru naše ekipe STK Mihovljan i STK Putjane igraju protiv istih protivnika, ovo kolo su bili na dalekom putovanju u Osijeku protiv ekipa STK Vodovod 2 i STK Olimpija.

Mihovljančani oslabljeni bez prvog reketa u jutarnjem meču su doživjeli poraz od ekipe Vodovoda 2 rezultatom 4:2, u kojem su Strbad Matija i Vresk Noa uzeli pojedinačne pobjede. U popodnevnom podužem dvoboju u 7 pojedinačnih mečeva protiv ekipe STK Olimpije uspio je Bodalec Antonio u zadnjem meču donijeti pobjedu 4:3. Još su se po jednom pobjedom pridružili Vresk Noa i Strbad Matija te zajedno u paru.

Dečki iz Putjana su također bez prvog reketa ekipi u popodnevnim satima STK Vodovod 2 prepusili bodove uz rezultat 4:2 za domaćina, uz pobjedu Deana Lajtmana te para Šimon Eugen i Lehkec Robert. Prijepodne su isčupali bodove ekipi STK Olimpiji uz rezultat 4:3 za goste. Eugen Šimon je dobio dvije pojedinačne partije, a jednu su dodali i Dean Lajtman i Rober Lehkec