Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

9.kolo Međimurske lige “Međimurske Novine” 2022-23

Pozdravljam Vas nakon odigranog posljednjeg devetog kola sezone 2022/23 Međimurskih liga „Međimurske novine.

Odigrano je i nekompletno 9. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“. Ovo kolo domaćini su bili slabiji od gostiju za jednu utakmicu, koji su od 28 odigranih utakmica bili bolji u njih 13, 3 utakmica je završilo neriješeno, a u 12 susreta domaće ekipe su uzele bodove. Odigrane su četiri zaostale utakmice, dok je u ovome kolu opet čak pet! utakmica odgođeno, što zbog dvorane i svjetskog prvenstva u nogometu, što zbog bolesti. Podsjećam da po propozicijama odgođene utakmice se moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice.

Skrenuo bih pozornost i dalje kod popunjavanja zapisnika, da na kraju kod popunjavanja zapisnika  upišete X. Međimurska liga „Međimurske Novine“, te provjerite obavezno da li su svi setovi upisani jer se dešava da su pojedini pojedinačni susreti završili neriješeno ili sa dva dobivena seta. Na pojedinim zapisnicima nedostaje i koje kolo je odigrano, a također su i pogrešno napisana imena ekipa. Kod popunjavanja zapisnika upišite i inicijale igrača koji je igrao, jer u ekipama ima igrača sa istim prezimenom pa da ne moram provjeravati tko je igrao.

Čestitamo jesenskim prvacima Međimurskih liga. To su Putjane Brid, HE-Dra 1 Draškovec, Čakovec 3, Nedelišće 2, Joka-Čakovec, Stara Vaga i Sveta Marija 2.

Najavljujemo turnir „Djed Božićnjak“ u Kotoribi koji će se odigrati ove subote 17.12 u Kotoribi u dvorani Osnovne Škole „Joža Horvat“ sa početkom u 9:00 sati.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.