Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

8.kolo Međimurske lige “Međimurske Novine” 2022-23

Pozdravljam Vas nakon odigranog osmog kola sezone 2022/23 Međimurskih liga „Međimurske novine.

Na početku molim da sve ekipe koje još nisu podmirile kotizaciju da to učine, jer je rok za uplatu prošao, te u slučaju da to ne učine, biti će suspendirane za drugi dio prvenstva.

Odigrano je i 8. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“. Ovo kolo domaćini su bili slabiji od gostiju za jednu utakmicu, koji su od 27 odigranih utakmica bili bolji u njih 12, 4 utakmica je završilo neriješeno, a u 11 susreta domaće ekipe su uzele bodove. Odigrane su dvije zaostale utakmice, dok je u ovome kolu čak pet! utakmica odgođeno, što zbog dvorane, što zbog bolesti. Podsjećam da po propozicijama odgođene utakmice se moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice.

Skrenuo bih pozornost da na kraju kod popunjavanja zapisnika da upišete X. Međimurska liga „Međimurske Novine“, te provjerite da li su svi setovi upisani jer se dešava da su pojedini pojedinačni susreti završili neriješeno ili sa dva dobivena seta, te nedostaje I koje kolo je odigrano, a također su I pogrešno napisana imena ekipa. Kod popunjavanja zapisnika upišite i inicijale igrača koji je igrao, jer u ekipama ima igrača sa istim prezimenom pa da ne moram provjeravati tko je igrao.

Polovica prvog dijela šeste lige je odigrano. Prenosim iz biltena obavijest o 6. Ligi.
6 LIGA VAŽNA OBAVIJEST!

Nakon odigranih svih 14 kola u šestoj ligi, natjecanje se nastavlja po grupama od 4 ekipe koje će tvoriti konačni poredak.

Grupu za poredak od 1-4 mjesta čine ekipe na pozicijama 1 i 2 iz 6A i 6B lige, te prenose bodove iz međusobnih susreta u svojoj skupini.

Grupu za poredak od 5-8 mjesta čine ekipe na pozicijama 3 i 4 iz 6A i 6B lige, te prenose bodove iz međusobnih susreta u svojoj skupini.

Grupu za poredak od 9-12 mjesta čine ekipe na pozicijama 5 i 6 iz 6A i 6B lige, te prenose bodove iz međusobnih susreta u svojoj skupini.

Grupu za poredak od 13-15 mjesta čine ekipe na pozicijama 7 iz 6A lige i pozicijama 7 i 9 iz 6A i 6B lige, te prenose bodove iz međusobnih susreta u svojoj skupini.

Ekipe će odigrati još dvije utakmice (kod kuće i u gostima) protiv ekipa iz suprotne skupine, te će na taj način formirati novu tablicu. Plasman se utvrđuje po Članku 5 propozicija natjecanja.

Prvo i drugoplasirana ekipa iz prve grupe ima pravo nastupa u petoj ligi slijedeće sezone, dok su ostala mjesta važna ukoliko dođe do povećanja ili smanjenja broja ekipa za formiranje liga slijedeće sezone također po Članku 5 propozicija.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga