Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

7. kolo Međimurskih liga 2023/24 i Liga mladi

Pozdravljam Vas nakon odigranog sedmog kola sezone 2023/24 Međimurskih liga „Međimurske novine”.

Djelomično uspješno je odigrano je 7. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“ u svim ligama, osim U PRVOJ GDJE JE ODIGRAN SAMO JEDAN SUSRET OD PET !!!, ovo kolo je odgođeno 7 utakmica, ali su i sve zaostale utakmica odigrane u roku odgode. U ovome kolu domaćni su bili bolji, te je u 24 odigrane utakmice domaćin bio bolji u njih 16, dok je 6 utakmica završilo pobjedom gostiju, neriješene utakmice nije bilo, te je 7 utakmica odgođeno. Odigrane su i dvije zaostala utakmica.

Odigrano je i peto kolo  “Liga mladi”.

Kako je opet odgođen velik broj utakmica (22%), molim da se voditelja obavjesti o svim dogovorima ili problemima koji se dese prilikom dogovora, odigravanja, rezultata, odgode utakmice, te u slučaju ovog kola sam obavješten o svim odgodama, od “vrezaloga ga prije pol vure pa nebremo”, “v gripi je pol ekipe”, “nemamo dvoranu, pa bumo u petak odigrali” i slični pozivi.

Podsjetnik je samo da po propozicijama se odgođene utakmice moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice, a u protivnom odluku o utkamici donosi liga odbor.

Moram pohvaliti da su zapisnici puno uredniji u posljednja dva kola, te su popunjeniji, ali sa standardnim nedostacima od istih ekipa, pa još uvijek slobodno još jedamput provjerite zapisnik prije slanja, da li je upisano koje kolo je igrano, ime lige X. Međimurska liga “Međimurske novine”, imena ekipa koje igraju, prezimena igrača, te inicijali imena, broj setova odigranih u meču te potpise kapetana ekipa.

 Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno POŠALJU SLIKE SVOJIH EKIPA ILI SVOJIH NAJBOLJIH POJEDINACA koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.