Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

2. regionalni turnir za najmlađe igračice i igrače

U Varaždinu je odigran drugi turnir stolnoteniskih nada naše Regije, na kojemu se, u kategorijama klinaca i klinceza, te najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja, natjecalo 28 igrača i igračica. Najbrojniji su, kao i na prvom turniru, bili mladi iz STK MGK Drave iz Žabnika, a od naših članovi STK Kos-Kotoribe, koji su isto kao i Žabničani osvojili po pet medalja organizatora, STK STARR-a.

Od naših zlatom su se okitili Kotoripčan Mihael Hederić, najbolji u kategoriji klinaca i Franka Mesarić, pobjednica među najmlađim kadetkinjama. U tim smo kategorijama osvojili i srebrne medalje i to Kevin Hajdari iz Zasadbrega, poražen u finalu od Hederića i Nela Kovačić, koja je u borbi za zlato izgubila od Mesarić. Srebrni su u kategorijama najmlađih kadeta bili i Dorian Pišpek, te u kategoriji klinceza Regina Dornik iz Kos-Kotoribe, a broncu je među klincima osvojio njegov mlađi klupski kolega Franko Gregurec. Od naših su se natjecali još Kyara Dunjko, Sebastijan Bakač, Karlo Mesarić i Ivan Levačić iz STK Zasadbrega te Marko Knez i Hana Sović iz STK Kos-Kotoribe.

Franjo Flac

Najbolje klincezeKategorija klinceze  – srebro Regina Dornik (STK Kos Kotoriba)

Najbolji klinciKategorija klinci – zlato Mihael Hederić (STK Kos Kotoriba), srebro Kevin Hajdari (STK Zasadbreg), bronca Franko Gregurec (STK Kos Kotoriba)

Najbolje najmlađe kadetkinje

Kategorija najmlađe kadetkinje – zlato Franka Mesarić (STK Putjane), srebro Nela Kovačić (STK Kos Kotoriba)

Najbolji najmlađi kadeti

Kategorija najmlađi kadeti – srebro Dorian Pišpek (STK Kos Kotoriba)