Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

18. kolo Međimurskih liga “Međimurske Novine”

Pozdravljam Vas nakon odigranog posljednjeg kola sezone 2022/23 Međimurskih liga „Međimurske novine“.

Čestitamo Putjane Brid, HE-DRA 1 Draškovec, Čakovec 3, ZEN-Šenkovec 5, Goričan 5 i Stara Vaga na osvojenom naslovu prvaka svoje lige !

Iza nas je 18. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“. Ovo kolo domaći teren je bio debela prednost. Broj utakmica odigranih je 31, te je čak u njih 18 pobjedu odnio domaćin, 4 utakmica je završilo neriješeno, dok su u 9 susreta bodovi otišli na stranu gostiju.

Kroz nekoliko dana će izaći i posljednje izdanje biltena za ovu sezonu, te za „Liga Mladi“.

Organizaciju svečanosti povodom završetka Međimurskih liga prihvatila je ekipa iz udruge „Sport za Sve“ iz Dragoslavec Brega, a održati će se 6 svibnja 2023 godine u 17h u dvorani Doma Kulture u Gornjem Mihaljevcu, na adresi Gornji Mihaljevec 74. Na svečanosti će se prvo, drugo i treće plasiranim ekipama podijeliti pokali Međimurskih novina i nastaviti zajedničkim druženjem. Kotizacija po osobi koja se prijavi je 5€ i ide u prilog organizatora, a osigurano je jelo i piće u organizaciju.

Prvo tri plasirane ekipe u Međimurskih ligama i prve tri ekipe u „Liga mladi“ će primiti pehare pa molim predstavnike ekipe da dođu na svečanost, te molim da do četvrtka 4. svibnja prijave broj osoba koje dolaze na svečanost, kako bi mogao organizator znao broj ljudi i mogao lakše organizirati svečanost, tajniku i voditelju liga Denisu Tratnjaku, email: voditelj@msts.hr ili 098 1738450.

Kako pandemija COVID-19 još nije službeno završila, mjere su maksimalno popustile pa su se i sve lige odigrale regularno do posljednjeg kola. Hvala svim voditeljima ekipa na suradnji, razumijevanju oko dogovora termina utakmica, slanja zapisnika te odigravanju utakmica u redovitom terminu, te „fair play“ igri do posljednjeg kola. Hvala,
Voditelj liga,
Denis Tratnjak