Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

18. kolo Međimurskih liga “Međimurske Novine”

Pozdravljam Vas nakon odigranog osamnaestog, posljednjeg kola sezone 2023/24 Međimurskih liga „Međimurske novine“.

Čestitamo ekipama ZEN-Šenkovec 2, STK Zasadbreg 1, Lopatinec 2, Goričan 3, Lopatinec 3, STK Donji Kraljevec 1 na osvojenom naslovu prvaka, te ekipi STK Mihovljan na osvojenoj ‘Liga mladi’.

Iza nas je 18. Kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“. Ovo kolo domaći teren nije bio prednost. Broj utakmica odigranih je 32, te je samo 12 pobjeda odnio domaćin, 6 utakmica je završilo neriješeno, dok su čak u 14 susreta bodovi otišli na stranu gostiju.

Odigrano je finale kupa, u kojem je 1. Međimurski kup osvojila ekipa STK ZEN-Šenkovec 2, svladavši u finalu STK Hodošan 1.

Dragi stolnotenisači i stolnotenisačice za kraj želim ovim putem izraziti najiskreniju zahvalnost svima vama na vašem sudjelovanju, predanosti i entuzijazmu tijekom ove sezone, hvala Vam što zajedničkom ljubavi prema stolnome tenisu činimo veliku stolnotenisku obitelj. Bez vašeg sudjelovanja, ove lige ne bi bile moguće. Hvala na svim savjetima i podršci tijekom cijele sezone. Kako smo svi volonteri i velika većina amateri želim zahvaliti i na fair play borbi i vremenu koje izdvajamo za stolni tenis, te stvarajući uspomene i prijateljstva koja će trajati i izvan dvorana.

Hvala vam još jednom na vašem trudu, entuzijazmu i posvećenosti.

Do sljedeće sezone!