Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

17. kolo Međimurskih liga “Međimurske Novine”

Pozdravljam Vas nakon odigranog sedamnaestog kola sezone 2022/23 Međimurskih liga „Međimurske novine“.

Iza nas je 17. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“. Ovo kolo domaći teren nije bio prednost, te su utakmice prilično izjednačene. Broj utakmica odigranih je 30, te je u njih 9 pobjedu odnio domaćin, 11 utakmica je završilo neriješeno, dok su u 10 susreta bodovi otišli na stranu gostiju. Unatoč upozorenjima jedna utakmica je odgođena zbog soboslikarskih radova u dvorani, dok su dvije odigrane u četvrtak nakon kola, iako po propozicijama stoji da se posljednje kolo ne odgađaju utakmice, te su time narušili regularnost prvenstva u tim ligama.

U šestoj ligi je odigrano treće kolo razigravanje za ukupna mjesta. Molim samo da u zapisniku se upiše 6. Liga razigravanje 1-4 mjesto, tj. mjesto koja se grupa igra.

Ovo kolo je donijelo i nedostižne prednosti i prvake u drugoj, trećoj, četvrtoj i petoj ligi. U prvoj i razigravanju u šestoj ligi se naziru prvaci ali to još trebaju potvrditi u posljednjem kolu. Čestitamo HE-DRA 1 Draškovec, Čakovec 3, ZEN-Šenkovec 5 i Goričan 5!

Poziv za kandidature za organizaciju svečanosti povodom završetka Međimurskih liga. Međimurski stolnoteniski savez za 6 svibanj 2023 godine od 17h planira svečanost povodom završetka Međimurskih liga. Na svečanosti će se prvo, drugo i treće plasiranim ekipama podijeliti pokali Međimurskih novina i nastaviti zajedničkim druženjem. Kotizacija po osobi koja se prijavi je 5€ i ide u prilog organizatora, koji mora osigurati jelo (roštilj, gulaš ili sl.) i piće, a za piće troškova će osim toga od Saveza dobiti i nadoknadu od 130€.

Molim zainteresirane klubove da najkasnije do četvrtka 20. Travnja prijave svoju kandidaturu za organizaciju tajniku i voditelju liga Denisu Tratnjaku, email: voditelj@msts.hr ili 098 1738450.

Što se tiče zapisnika ovo kolo i dalje ima onih nepotpunih ispunjenih, te bez detalja koje sam naglašavao u svim ovim izvještajima.

Molim i voditelje ekipa na toleranciju kod dogovaranja termina za igranje, što službenog termina u subotu, te zamjenskog prijavljenog termina za igranje.

Kako smo došli do posljednjeg gola molim voditelje ili igrače u ligi da AKO JE EKIPA ZAVRŠILA NA JEDNOM OD PRVA TRI MJESTA POŠALJU SLIKU SVOJE EKIPE. Hvala.

Denis Tratnjak, voditelj Međimurskih liga “Međimurske novine”