Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

16. kolo Međimurskih liga “Međimurske Novine”

Pozdravljam Vas nakon odigranog petnaestog kola sezone 2022/23 Međimurskih liga „Međimurske novine.

Iza nas je 16. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“. Ovo kolo domaći teren je bio debela prednost, te su domaćini bili uspješniji od gostiju. Broj utakmica odigranih je 28, te je u njih 17 pobjedu odnio domaćin, 3 utakmica je završilo neriješeno, dok su u 8 susreta bodovi otišli na stranu gostiju. Čak četiri utakmice su odgođene zbog bolesti igrača, te nedostupnosti dvorane. Po propozicijama odgođene utakmice se moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice.

U šestoj ligi je odigrano drugo kolo razigravanje za ukupna mjesta. Molim samo da u zapisniku se upiše 6. Liga razigravanje 1-4 mjesto, tj mjesto koja se grupa igra.

U subotu se igraju TOP 12 turniri u šest liga. Svi domaćini i prijavljeni igrači su objavljeni na stranici saveza, dok će organizatori dobiti raspored igranja. Turniri će početi u 16h u svim ligama.Liste će biti konačne sa utakmicama odigranih u srijedu 23.ožujka 2023 i objavljene na stranici saveza, dok su skorovi igrača u ovome izvještaju objavljeni sa već odigranim, nekim i zaostalim utakmicama do ovog petka.

Što se tiče zapisnika ovo kolo malo bih trebao opet napomenuti detalje o ispunjavanju. Zapisnici su uredni te se kao takvi objavljuju na portalu za praćenje lige www.natjecanje.com. Potrebno je da se upiše koja se liga igra, npr. X. Međimurska liga „Međimurske Novine“, te trenutno kolo, sljedeće je 16.kolo, da se obavezno provjere da li su svi setovi upisani, jer se igra na tri dobivena seta, a u zapisniku je rezultat npr. 2-2 u setovima. Bitno je i kod zapisnika upisati inicijale igrača, da u ekipi koja ima igrača sa istim prezimenom nije potrebno naknadno provjeravati tko je igrao.

Molim i voditelje ekipa na toleranciju kod dogovaranja termina za igranje, što službenog termina u subotu, te zamjenskog prijavljenog termina za igranje.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.

Voditelj liga,

Denis Tratnjak