Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

15. kolo Međimurskih liga “Međimurske Novine”

Pozdravljam Vas nakon odigranog petnaestog kola sezone 2022/23 Međimurskih liga „Međimurske novine.

Iza nas je 15. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“. Ovo kolo domaći teren je bio lagana prednost za samo jednu pobjedu, te su domaćini bili uspješniji. Broj utakmica odigranih je 28, te je u njih 13 pobjedu odnio domaćin, 3 utakmica je završilo neriješeno, dok su u 12 susreta bodovi otišli na stranu gostiju. Čak četiri utakmice su odgođene zbog bolesti igrača, te nedostupnosti dvorane. Po propozicijama odgođene utakmice se moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice.

U šestoj ligi je krenulo razigravanje za ukupna mjesta. Molim samo da u zapisniku se upiše 6. Liga razigravanje 1-4 mjesto, tj mjesto koja se grupa igra.

Nakon 16. kola igraju se TOP 12 turniri u šest liga. Molimo zainteresirane domaćine da prijave svoje domaćinstvo za pojedinu ligu. Za prvu je već prijavljen domaćin STK Mihovljan, za treću STK Čakovec kod igrališta NK Sloga, za četvrtu je domaćin STK Putjane, dok je u šestoj domaćin STK Pribislavec.

Turniri će početi okvirno u 16h, ukoliko domaćin ne odluči drugačije, te će još točni termini biti objavljeni na stranici. JOŠ TRAŽIMO DOMAĆINA ZA DRUGU I PETU LIGU. U šestoj ligi će se spojiti skorovi svih igrača u jednu listu, te je odlučeno iz razloga što su dvije šeste lige da sudjeluje 16 igrača. Liste će biti konačne sa utakmicama odigranih u srijedu 23.ožujka 2023 i objavljene na stranici saveza, dok će skorovi igrača biti objavljeni informativno kao i do sada.

Što se tiče zapisnika ovo kolo malo bih trebao opet napomenuti detalje o ispunjavanju. Zapisnici su uredni te se kao takvi objavljuju na portalu za praćenje lige www.natjecanje.com. Potrebno je da se upiše koja se liga igra, npr. X. Međimurska liga „Međimurske Novine“, te trenutno kolo, sljedeće je 16.kolo, da se obavezno provjere da li su svi setovi upisani, jer se igra na tri dobivena seta, a u zapisniku je rezultat npr. 2-2 u setovima. Bitno je i kod zapisnika upisati inicijale igrača, da u ekipi koja ima igrača sa istim prezimenom nije potrebno naknadno provjeravati tko je igrao.

Molim i voditelje ekipa na toleranciju kod dogovaranja termina za igranje, što službenog termina u subotu, te zamjenskog prijavljenog termina za igranje.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.

Voditelj,

Denis Tratnjak