Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

1.HL rezultati 2.kolo

Hrvatska liga istok žene 2. kolo

U subotu su odigrane 4 utakmice drugog kola u kojima su sudjelovali naši klubovi.
STK Hodošan bio domaćin u Međimurskim derbijima sa ekipama STK Mihovljan i STK Šenkovec.
Iz obje tekme STK Hodošan je izvukao glatke pobjede, rezultatom 4-0 protiv Mihovljana u jutarnjem terminu, te 4-1 kasnije protiv STK Šenkovca, te su još uvijek sa 3 pobjede neporažene u ligi.
Markati Paula i Poljak Bojana iz STK Hodošan prošle su neokrznuto uz tek jedan izgubljeni set, dok je Barbara Čižmešija ostvarila i svoju prvu pobjedu ove sezone u ligi.
Šenkovčanke su u prijepodnevnim satim gostovale kod STK Drava iz Žabnika i glatko 4-0 uz samo 2 izgubljena seta pobjedile.
Malo više problema u Žabniku imale su cure iz STK Mihovljan. U napetoj utakmici uspjele su rezultatom 4-3 dobiti utakmicu.
Junakinja Mihovljančanki je bila veteranka Ivana Nikolić sa dvije pojedinačne pobjede, te tijesnom pobjedom sa Izidorom Pongrac u paru u petom setu sa 14-12.

1.Hrvatska liga istok muški 2. kolo

Dvije naše ekipe, STK Mihovljan i STK Putjane, ove subote gostovale su u Koprivnici kod iskusne ekipe Podravke.
U prijepodnevnim satima jako zanimljivu i taktički rizičnom postavom odigrala je ekipa STK Mihovljana te pobjedila rezultatom 4-3.
Najbolji igrač Nino Bujan na poziciji Z je ostvario dvije pobjede, te je u paru sa Matijom Srbatom pridodao pobjedu u paru. Skinuo je mladima teret posljednjeg susreta te donio pobjedu u odlučujučem sedmom susretu.
Jednom pojedinačnom pobjedom također je pridonio Noa Vresk.
STK Putjane u popodnevnim satima je doživio poraz 4-1. Jedinu pojedinačnu pobjedu je ostvario Boris Preksavec.