Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Veteransko prvenstvo Hrvatske 2022


Poštovani,

Ovim putem Vas pozivam ispred Stolnoteniskog kluba Zagreb, a kao partner i ispred Stolnoteniskog centra Zagreb na pojedinačno prvenstvo Hrvatske za veterane.

Prvenstvo Hrvatske za veterane je turnir koji u prethodnim godinama nije uspjelo postići željenu reputaciju, ali naš organizacijski odbor vjeruje kako ovaj turnir ima perspektivu ako se svi savezi i klubovi kvalitetnije povežu stoga smo odlučili stupiti u kontakt sa svim čelnim ljudima stolnoteniskih županijskih organizacija.

U Gradu Zagrebu prije nekoliko dana je završena najmodernija stolnoteniska dvorana u Hrvatskoj koja broji 15 fiksno postavljenih stolova, rasvjetom iznad 1500 luxa i potpuno novim taraflexom te su svi stolovi praćeni video nadzorom sa 8 kamera. 

U našu stolnotenisku dvoranu dobrodošli su klubovi, rekreativci, paraolimpijci i sva ostala stolnoteniska populacija iz Hrvatske pa se nadamo Vašem odazivu. 

Dostavljamo Vam u privitku propozicije natjecanja i mnogo bi nam značilo kada biste proslijedili sve materijale prema klubovima u Vašoj županiji, a i rekreativcima koji možda nisu nužno članovi klubova.

Sportski pozdrav, Tvrtko Matić (tajnik STK Zagreb)